Merhaba değerli ustalarım;
Şubat ayı itibariyle iş için İzmir'e yerleştim. Aslında tam bir taşınma değil, hala Bursa'ya gidip geliyorum, Bursa'daki evi kapatmadım. Fakat uzun bir tatil, bayram seyran olmadıkça İzmir'deyim.
Ramazan bayramında 9 günlük tatilde atölyede çalışma fırsatım oldu. Uzun süredir birşey yapamadığım için körelmişim, çok kötü işçilik çıktı ortaya. Ağız açarken taşlama hattını tutturamadım, yamuk bir hat oluştu. Çalışmanın keyfi ve mutluluk uyuşturucu etkisi olmuş, o an bu kötü taşlamayı fark etmemişim bile.

O şevkle sapını taktım, şekillendirdim, yağladım, kılıf bile ayarladım. Uzun bir süre ardından terapi gibi çok iyi geldi. Lakin şimdi geri dönüp bakınca ağzın gerçekten kötü olduğunu göz ardı edemiyorum. Acaba İzmir'de atölyesi olan bir üyemiz var mı? Hatta aparatsız elde ağız açan ustamız olursa daha da makbule geçer.

Kendisini ziyaret etsem ve şu ağzı iki çeksek de düzeltsek?
Onun haricinde tavsiyelere de açığım. Başka bir şekilde sapı takılmış bir ağzı nasıl düzeltebilirim bilmiyorum ama elde perdahla düzelecek gidi değil sanki. Yolu İzmir'e düşen üyelerimizi de beklerim.

Selamlar...