Eline sağlık ustam desenler çok güzel, bıçak çok sade ve kullanışlı görünüyor çok beğendim
Elinize sağlık, güzel bir bıçak olmuş. Halatı döverken nasıl bir yol izlemeliyiz, özetleyebilir misiniz ? Sıcaklık kaç olmalı, boraksı ne zaman dökmeliyiz vb.
Eline sağlık. Enteresan doku çıkmış ortaya.Isıl işlemde hangi çeliği baz aldın?Bir de ortaya çıkan dokunun kesme performansına etkisi oldu mu?
Ustam eline sağlık çok güzel olmuş. Ben bu halat damascus işini bi ayrı seviyorum ya.Asitleme biraz uzun mu oldu hocam? Sanki gri alanlar ile açık alanlar arasında kot farkı var gibi. Görüntüde bu ayrılık çok güzel bir frak katmış.Görsel olarak tek söyleyebileceğim, kabzanın namlu kısmı biraz fazla taşlama hattına yakın olmuş gibi ve o yuvarlak genel hatta uymamış gibi geldi gözüme. Tabi bu sadece görsellikte göreceli bir yorum.
Eline sağlık ustam şekiller biraz daha önce olsaydı bulat izlenimi verirmiş gibi duruyor bence sanmaisini denemelisin bunun çokta güzel olur
Süper olmuş halat doverken ayrıca karbon emdirme yapiyorsmusunuz
Muhammet Ustam yine hayran bıraktın bizi. Ben şahsen hem şaşırıyor hem gurur duyuyorum. Ellerin dert görmesin. Şaban ustamında dediği gibi sanmaisi nasıl olur acaba. Hatta şöyle güzel bir kama bile çalışılabilir. Başarılarının devam etmesi dileklerimle. Emin abinin bir sözü vardı Vasfın duyulsun diye. İnşallah senin de vasfın layıkıyla duyulur. Kolay gelsin.
Elinize sağlık. Hem model çok hoş, hem de damascus olması cezbedici. Böyle güzel çalışmalar görmek gurur verici.