Şaban Ustam eline sağlık. Çok şirin.
Teşekkürler Mehmet ustam sağolun.
çok hoş ve kullanışlı gözüküyor. Kılıfına bayıldım!
Teşekkür ederim hocam cok sağolun.
Şaban Ustam renk uyumu falan çok yakışıklı olmuş ellerine sağlık.
Sağol ustam çok teşekkür ederim sahalarda göremiyoruz seni bu aralar iyisindir inşallah abi

Harika olmuş eline sağlık Şaban usta kılıfı ayrıca çok beğendim N690 ne ile karartma yaptın?
Sağol Ersin abi cok teşekkür ederim yağda suluyorum ben sürekli onun siyahlığı karartma yapmıyorum paslanmazları.
Şaban ustam Maşallah bu ne güzelliktir. Ellerin dert görmesin, çok çok güzel.
İğde niyeyse daha açık bir ağaç gibi kalmış aklımda. Ama renkler mükemmel. Keşke herkes şöyle urlu, stabilize ağaçlarla çalışabilse diye içimden geçirdim görür görmez. Ama kabzada vidaları böyle kocamanca görünce biraz yazık mı olmuş diye aklımdan geçirdim ustam. Özel bir istek yoktuysa şöyle daha nazik pimlerle çok daha iyi olurmuş dedim.
Kılıftaki desen de muazzam olmuş. Yaprağın kabartması çok güzel belli etmiş kendini.
Teşekkür ederim hocam çok sağolasın.
Genelde bende sevmiyorum ama pivotları kullanıcılar olarak seviliyor özellikle karbon çeliklerinde sökülüp takılabildiği için temizliği kolay kabzaları çift yapıp değiştirme imkanı sunuyor elbette eksi yönleride var mesela yoğun kullanımda darbeli işlerde vs gevşediğinde çıkabilir fakat tercih ediliyor yapıyoruz.