Bıçak Sanatı - Forum

Kiridashi 80CrV2

dela

• *
  • 2179
  • Mehmet UYSAL
  • Yer: Mahmudiye / Eskişehir
Kiridashi 80CrV2
« : 22 Eylül 2022, 19:58:39 »
Çelik : 80CrV2
Tam boy : 14,5 cm
Kesici ağız : 6 cm
Kutu : Ceviz

Yasin cengiz

• **
  • 103
  • Meslek: Öğrenci
  • Yer: Afyon
Ynt: Kiridashi 80CrV2
« Yanıtla #1 : 22 Eylül 2022, 20:14:19 »
Elinize sağlık mehmet hocam   :2up işçilik tek kelimeyle mükemmel kutuda öyle   8) bıçağın kutuda oturacağı yerde çok güzel oyulmuş  :)
Kopan bir ipe sımsıkı bir düğüm atarsanız, ipin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan tek nokta yine o düğümdür.(Looper)

dela

• *
  • 2179
  • Mehmet UYSAL
« Yanıtla #2 : 22 Eylül 2022, 20:17:23 »
Elinize sağlık mehmet hocam   :2up işçilik tek kelimeyle mükemmel kutuda öyle   8) bıçağın kutuda oturacağı yerde çok güzel oyulmuş  :)
Sağolasın.  :)

MustafaV

• 793
  • Mustafa VAROL
  • Meslek: Muhasebeci
  • Yer: Konya
« Yanıtla #3 : 23 Eylül 2022, 09:53:24 »
Mehmet hocam eline sağlık. Her işe yazdığım yorumlar standartlaşıyor gibime geliyor, Maşallah senden gelen işler bitmiyor. Allah bıçakların bereketini versin. :)

Hocam bunun birazcık çizikleri var diğerlerine nazaran sanki, hele sapta bir leke var, oraya bir şey mi bulaşmış?

Ayrıca kapağı flu çekmişsin bu sefer hocam bak o da gözümden kaçmadı. :))
Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur

Şeref Acar

• *
  • 1599
  • Yer: sarıyer
« Yanıtla #4 : 23 Eylül 2022, 12:20:00 »
Hocam başka mı bu geçen ki değil sanırsam. O bıçakta göbek vardı bu fit duruyor.

dela

• *
  • 2179
  • Mehmet UYSAL
« Yanıtla #5 : 23 Eylül 2022, 18:09:12 »
Mehmet hocam eline sağlık. Her işe yazdığım yorumlar standartlaşıyor gibime geliyor, Maşallah senden gelen işler bitmiyor. Allah bıçakların bereketini versin. :)

Hocam bunun birazcık çizikleri var diğerlerine nazaran sanki, hele sapta bir leke var, oraya bir şey mi bulaşmış?

Ayrıca kapağı flu çekmişsin bu sefer hocam bak o da gözümden kaçmadı. :))
Sağolasın Mustafa.
Skoç bitirme yapayım dedim. Yine büyütüp bakmışsın.  :D Senden de birşey kaçmıyor.
Üşendim. Faceden aldığım resimleri yükledim. Çözünürlük düşük.  :)

Hocam başka mı bu geçen ki değil sanırsam. O bıçakta göbek vardı bu fit duruyor.

Sağolasın Şeref Ustam.
Yeni bu. Yanlız göbek ve fit kelimeleri aynı cümlede görünce, başarısız diyetlerim aklıma geldi.  :D

orkunaydin350

• *
  • 1994
  • Orkun AYDIN
  • Meslek: Bilişim
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #6 : 26 Eylül 2022, 10:06:18 »
Hocam Allah hızına zeval vermesin. :2up Bunlar da kişisel koleksiyon değildir inşallah. Kullanılan, işleyen ve üreten aletler olmaya yakışır.

dela

• *
  • 2179
  • Mehmet UYSAL
« Yanıtla #7 : 26 Eylül 2022, 13:22:23 »
Hocam Allah hızına zeval vermesin. :2up Bunlar da kişisel koleksiyon değildir inşallah. Kullanılan, işleyen ve üreten aletler olmaya yakışır.
Sağolasın.
Bunlar, beyaz yakalı masasında zarf açacağı, kalem açacağı gibi görevlerde aktif kullanılacak şekilde gittiler.

MustafaV

• 793
  • Mustafa VAROL
  • Meslek: Muhasebeci
  • Yer: Konya
« Yanıtla #8 : 26 Eylül 2022, 15:16:04 »
Mehmet hocam bu yorumunu ikinci görüşüm, yazmadan geçemedim. Şimdi bir muhasebeci olarak, zarf açacağıyla da epeyce işi olan biri olarak, masamda böyle bir kridashim olsa patron dahil herkes bi "Oha lan!" dercesine bakar diye düşünüp, kullanamazdım herhalde.  :))
Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur

dela

• *
  • 2179
  • Mehmet UYSAL
« Yanıtla #9 : 26 Eylül 2022, 17:30:55 »
Mehmet hocam bu yorumunu ikinci görüşüm, yazmadan geçemedim. Şimdi bir muhasebeci olarak, zarf açacağıyla da epeyce işi olan biri olarak, masamda böyle bir kridashim olsa patron dahil herkes bi "Oha lan!" dercesine bakar diye düşünüp, kullanamazdım herhalde.  :))
:D :D