Bıçak Sanatı - Forum

Foruma giremiyorum.

dela

• *
  • 2179
  • Mehmet UYSAL
  • Yer: Mahmudiye / Eskişehir
Foruma giremiyorum.
« : 27 Ağustos 2022, 20:41:42 »
Hem pc den (win10) hem de cep telefonumdan foruma giremiyorum. Hanımın telefonundan giriliyor. Bu yazıyı da VPN ile girerek yaptım. Nedir?

Abdulkadir celik

• 72
    • veux
  • Meslek: Barista
  • Yer: Konya
Ynt: Foruma giremiyorum.
« Yanıtla #1 : 28 Ağustos 2022, 13:28:00 »
Çerezleri temizleyerek dener misiniz ? Ben giriş yapabiliyorum ama çerez temizleme çözüm olabiliyor bazen
Her insan ölecek yaştadır.

dela

• *
  • 2179
  • Mehmet UYSAL
« Yanıtla #2 : 28 Ağustos 2022, 20:05:54 »
Çerezleri temizleyerek dener misiniz ? Ben giriş yapabiliyorum ama çerez temizleme çözüm olabiliyor bazen

Günlük çerez, geçmiş, register temizliği yaparım. Aynı durumu cepten de yaşıyorum.

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #3 : 29 Ağustos 2022, 00:28:15 »
Selam,
Eski yıllarda yabancı ülke IP'lerinden gelen saldırılarda bir çok IP aralığını engellediğimiz olmuştu. IP bir şekilde bunlardan biri ise belki de sorun çıkmıştır. Özelden sorun yaşayan IP'yi paylaşabilir misin? O IP'lerin engelli mi olduğuna bakıp düzeltiriz.
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

dela

• *
  • 2179
  • Mehmet UYSAL
« Yanıtla #4 : 29 Ağustos 2022, 02:18:36 »
Selam,
Eski yıllarda yabancı ülke IP'lerinden gelen saldırılarda bir çok IP aralığını engellediğimiz olmuştu. IP bir şekilde bunlardan biri ise belki de sorun çıkmıştır. Özelden sorun yaşayan IP'yi paylaşabilir misin? O IP'lerin engelli mi olduğuna bakıp düzeltiriz.

Üstadım. O ihtimal aklıma gelmişti. Ama bağlantımı statik değil de dinamik ip olduğunu varsaydığımdan pas geçmiştim. Özelden atıyorum. Cepte de sim kartın bağlantısını kullandığım halde aynı sorun var.

dela

• *
  • 2179
  • Mehmet UYSAL
« Yanıtla #5 : 29 Ağustos 2022, 02:30:06 »
An itibari ile hem cepten, hem de pc den sorunsuz giriş yaptım.

Yasin cengiz

• **
  • 103
  • Meslek: Öğrenci
  • Yer: Afyon
« Yanıtla #6 : 29 Ağustos 2022, 03:03:51 »
Bende giremiyordum günlerdir ancak şuan girebildim ana makineye bağlanılamadı diyor  O:-) O:-)
Kopan bir ipe sımsıkı bir düğüm atarsanız, ipin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan tek nokta yine o düğümdür.(Looper)