Bıçak Sanatı - Forum

Hint malı jk eğeler

Yasin cengiz

• **
  • 103
  • Meslek: Öğrenci
  • Yer: Afyon
Ynt: Hint malı jk eğeler
« Yanıtla #20 : 25 Ağustos 2022, 05:10:54 »
Rica ederim hocam. Foruma görsel yüklemek aslında basit iş.

İlk yöntem forumun kendi altyapısına eklemek. Fotoğraf boyutunu, türünü ayarladıktan sonra (bunlar aklımda değil bi arama yapabilirsiniz forumda) yanıtla ekranının altında "Ekler ve diğer seçenekler" kısmından "Dosya Ekle" seçip resimleri foruma ekleyebilirsiniz.

Bu ayarlar zor gelirse benim kullandığım yöntem hizliresim.com sunucusunu kullanmak. Buraya fotoğrafları yükledikten sonra (herhangi bir boyut kısıtlaması yok) yüklenen görselin sağ tarafında çıkan seçenekler içinden forum için olan linki kopyalıyorsunuz, yazıda nerede görünmesini istiyorsanız oraya yapıştırıyorsunuz.

Bunların detayları yine forumda anlatılmış bir kaç yerde. Biraz aramayla ulaşabilirsiniz hocam. Konunuzu bekliyorum.  :2up
müsait olur olmaz konuyu açıcam sanırım hızlı resim .comu kullanıcam bu arada fırsat bulupta profili kesemedim
Kopan bir ipe sımsıkı bir düğüm atarsanız, ipin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan tek nokta yine o düğümdür.(Looper)

Yasin cengiz

• **
  • 103
« Yanıtla #21 : 25 Ağustos 2022, 05:12:16 »
Beyaz üzerinde beyaz arka planlı paylaşım çok okunaklı olmadığı için alıntıla gibi yapıp koyu arka plan oluşturdum. Umarım işinize yarar: https://www.bicaksanati.com/forum/index.php?topic=878.msg260655#msg260655
düzenleme için teşekkürler orkun ustam sandığım kadar zor diğilmiş
Kopan bir ipe sımsıkı bir düğüm atarsanız, ipin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan tek nokta yine o düğümdür.(Looper)

Yasin cengiz

• **
  • 103
« Yanıtla #22 : 25 Ağustos 2022, 05:16:45 »
Jk marka ağaç törpüsünden bowie av bıçağı yapmıştım. Sahibi yaklaşık 3 yıldır kullanıyor çok memnun. Yapım sonrası gerekli testlerden başarılı bir şeklide geçmişti.
deneyiminizş paylaştığınız için teşekkür ederim ustam belkide esaşla aynı çeliği kullanıyorlardır ikiside hindistanda üretim yapıyor tabi.ışıl işlemde filan kalite farkı vardır bu arada bi kaç tornacıdan edindiğim izlenime göre jk baya kullanılıyor fiyatı uygun galiba  :)