Bıçak Sanatı - Forum

İkizler

Şaban Kurt

• 1206
  • Meslek: Kamu
  • Yer: Bilecik
İkizler
« : 21 Mayıs 2022, 00:17:05 »
Merhabalar klasik düz formlarda yapmış olduğum ikili çalışma bolca fotoğraf yüklüyorum saygılar  :)

Çelik O2
Kabza Kompact Laminat
Toplam Boy 210 mm
Namlu 100 mm
Kalınlık 4,5 mm

Gendarmerie Special Operation...

dela

• *
  • 2179
  • Mehmet UYSAL
  • Yer: Mahmudiye / Eskişehir
Ynt: İkizler
« Yanıtla #1 : 21 Mayıs 2022, 00:29:42 »
Şaban Ustam eline sağlık. Güzel çalışma olmuş.

Yasin UZ

• 598
  • Yasin UZ - 1993
  • Meslek: Görsel Sanatlar
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #2 : 21 Mayıs 2022, 00:43:31 »
Ellerine sağlık ustam  :2up
Kabzalarda gözüm kaldı  :)) Maşallah  O:-)

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
« Yanıtla #3 : 21 Mayıs 2022, 01:33:26 »
Elinize sağlık. Kompakt malzemede bu rengi yeni gördüm çok güzelmiş.  :)
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

orkunaydin350

• *
  • 1994
  • Orkun AYDIN
  • Meslek: Bilişim
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #4 : 23 Mayıs 2022, 09:29:48 »
Şaban ustam eline sağlık. Ben de sap malzemesini ilk defa bu renk gördüm, micarta gibi duruyor. Namluya stonewash uygulamışsın sanki, değil mi?

MustafaV

• 793
  • Mustafa VAROL
  • Meslek: Muhasebeci
  • Yer: Konya
« Yanıtla #5 : 23 Mayıs 2022, 12:37:49 »
Şaban ustam eline sağlık. Çok hoşuma gittiler. Sade ama etkileyici olmuşlar. Bıçaklar adeta "al beni kullan gönlünce" diyorlar. Stonewash güneşe çıkınca "ben buradayım" diye bağırmış resmen. Diğer resimlerde fark etmesi çok zordu. :)

Sap malzemesi sanki zımparası yeni bitmiş de tozuyla fotoğraf çekilmiş gibi duruyor ustam, normal görüntüsü bu mudur yoksa bir bitiriş mi istiyor?

Pimler de pirinç sanırım, paslanmaz, hatta bıçakların rengine bakarak siyah başka bir malzeme olsaymış nasıl olurmuş diye düşünmeden geçemedim.
Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur

Şaban Kurt

• 1206
  • Meslek: Kamu
  • Yer: Bilecik
« Yanıtla #6 : 23 Mayıs 2022, 19:41:06 »
Şaban Ustam eline sağlık. Güzel çalışma olmuş.
Teşekkür ederim ustam sağolun
 :)
Ellerine sağlık ustam  :2up
Kabzalarda gözüm kaldı  :)) Maşallah  O:-)
Teşekkür ederim  ustam herkes beğendi sordum ki eyvah eyvah kalmamış zaten nerde değişik enterasan kabzalıklar var bulunmaz 
:)
Elinize sağlık. Kompakt malzemede bu rengi yeni gördüm çok güzelmiş.  :)
Bende yeni gördüm keşke daha önceden görseydik ama malesef başka yok teşekkür ederim sağolun  :)
Şaban ustam eline sağlık. Ben de sap malzemesini ilk defa bu renk gördüm, micarta gibi duruyor. Namluya stonewash uygulamışsın sanki, değil mi?
Teşekkür ederim ustam evet namluyu taş yıkama yaptım  :)
Şaban ustam eline sağlık. Çok hoşuma gittiler. Sade ama etkileyici olmuşlar. Bıçaklar adeta "al beni kullan gönlünce" diyorlar. Stonewash güneşe çıkınca "ben buradayım" diye bağırmış resmen. Diğer resimlerde fark etmesi çok zordu. :)

Sap malzemesi sanki zımparası yeni bitmiş de tozuyla fotoğraf çekilmiş gibi duruyor ustam, normal görüntüsü bu mudur yoksa bir bitiriş mi istiyor?

Pimler de pirinç sanırım, paslanmaz, hatta bıçakların rengine bakarak siyah başka bir malzeme olsaymış nasıl olurmuş diye düşünmeden geçemedim.
Teşekkür ederim sağolun kabzaların kendi renkleri aslında daha koyu bir yapısı vardı işledikçe açtı renkleri değişik bir renk oldu değişik pimler kullanılabilir elbette ama bu tarz kabzada parlak ve siyah olaaydı pirince göre daha cok sırıtırdı diye düşünüyorum  :)
Gendarmerie Special Operation...