Bıçak Sanatı - Forum

Prohunt 2022

Şeref Acar

• *
  • 1599
  • Yer: sarıyer
Ynt: Prohunt 2022
« Yanıtla #40 : 06 Haziran 2022, 14:17:30 »
Fazla zaman geçiremesem de ustalarımla buluşmak güzeldi. Emeği geçenlerin eline sağlık. Ben de bi foto yüklemek istiyorum müsadenizle

Soytürk Dönmez

• 4198
  • Meslek: Dövme Bıçak
  • Yer: İstanbul-Büyükçekmece
« Yanıtla #41 : 07 Haziran 2022, 01:05:54 »
Sefa hocamın da bir standı varmış,
Orkun, benim üç bıçağım vardı, Soytürk ün standında idi. Sağolsun, Soytürk'ün standı zaten birleşmiş milletler gibiydi, benle birlikte dört kişinin bıçakları da Soytürk' ün standa sergilendi. Kendisine bir kez de buradan teşekkür ediyorum. Emin' e de ayrıca teşekkür ederim, fuar boyunca beni evinde konuk etti ve her türlü kahrımı çekti. Sercan a teşekkür ederim, her işimize koşturdu ve belli etmeden her sorunu çözdü. Ayrıca, değer veren ziyarete gelen tüm arkadaşlara, gösterdikleri yakın ilgiden ötürü çok teşekkür ederim.

Ustam estağfurullah ne teşekkürü, sizler sayesinde bu yere geldim ben asıl ben teşekkür borçluyum...

MustafaV

• 793
  • Mustafa VAROL
  • Meslek: Muhasebeci
  • Yer: Konya
« Yanıtla #42 : 07 Haziran 2022, 09:53:59 »
Gitmek nasip olmadı, çok da güzel, kalabalık bir ortammış. Fotoğraf çekip yükleyen ustalarıma çok çok teşekkür ediyorum.

Fazla kalabalıkmış, tanışmak, ustaların vakit ayırması zor olurdu deyip kendimi avutayım ben de uzaktan bakıp iç çekerken.
Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur