Bıçak Sanatı - Forum

çantalı mutfak set

mustafa TA4AHZ

• 400
  • Meslek: özel sektör -işçi
  • Yer: denizli
çantalı mutfak set
« : 15 Ocak 2022, 21:14:05 »
     cümleten selamlar,

akşamüstü komşuya gelen  misafirler sebebiyle büyüklerin ağızlarını açamadım, nasipse yarına, çantası 3mm vaketa, lazerle desen yaptırdım, bandın altında da sahibinin ismi, kapattım kusura bakmayın, çeliği t5, 45mm yükseklik,34 cm boy, küçükler 30mm yükseklik, 25cm boy, kabzaları zeytin ve epoksi, şimdilik bu kadar, saygı ve selamlar :)

smart" border="0
[img width= height= alt=smart" border="0]https://i.ibb.co/t4n4HQT/smart.jpg[/img]
smart" border="0
.....tarih yazmak korkaklara göre bir iş değildir.....

dela

• *
  • 2179
  • Mehmet UYSAL
  • Yer: Mahmudiye / Eskişehir
Ynt: çantalı mutfak set
« Yanıtla #1 : 16 Ocak 2022, 01:51:09 »
Eline sağlık.
T5 çelik tercihi Yatağan'ın yakın olması mı?

mustafa TA4AHZ

• 400
« Yanıtla #2 : 16 Ocak 2022, 20:26:11 »
Eline sağlık.
T5 çelik tercihi Yatağan'ın yakın olması mı?

sağ olun ustam teşekkür ederim, evet o sebepten, yoksa netteki fiyatlara kalsak bakmakla yetinirdim. arkadaşımın babası orda bir firmada çalışıyor, sağ olsun o gittikçe oradan getiriyor benim için.

MustafaV

• 793
  • Mustafa VAROL
  • Meslek: Muhasebeci
  • Yer: Konya
« Yanıtla #3 : 17 Ocak 2022, 09:42:30 »
Ustam eline sağlık, güzel bir set olmuş.

Çantadaki sabitleme işi bıçağın görüntüsünün çoğunluğunu kapatmayacak şekilde olduğu için daha bir sevdim. Açıldığı zaman bıçaklar güzelce yerlerindeyken sergilenebiliyor. Saplardaki renk değişiklikleri epoksinin marifeti mi? Doğal olarak zeytinde böyle bölgesel renklenmeler oluyorsa hiç görmedim daha önce.
Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur

mustafa TA4AHZ

• 400
« Yanıtla #4 : 17 Ocak 2022, 10:31:02 »
Ustam eline sağlık, güzel bir set olmuş.

Çantadaki sabitleme işi bıçağın görüntüsünün çoğunluğunu kapatmayacak şekilde olduğu için daha bir sevdim. Açıldığı zaman bıçaklar güzelce yerlerindeyken sergilenebiliyor. Saplardaki renk değişiklikleri epoksinin marifeti mi? Doğal olarak zeytinde böyle bölgesel renklenmeler oluyorsa hiç görmedim daha önce.

sağ olun ustam, teşekkür ederim, cırtlar bir boy küçük olsun diye düşündüm ama ince olacakmış, bunlar iyi oldu gibi, zeytin ağcındaki siyahlıklar kendinden, renkli yerler epoksi,

Şeref Acar

• *
  • 1599
  • Yer: sarıyer
« Yanıtla #5 : 18 Ocak 2022, 00:06:58 »
Elinize sağlık hem bıçakları hem kılıfı çok beğendim. Yalnız saptaki renkler yapay bir görünüme sahip.