Eline sağlık Hüseyin ustam. Bıçak da güzel olmuş aydınlatma da. Güzel günlerde kullan.
Bıçak için birkaç şey daha söylemek istiyorum, formu ve hatları çok güzel bir bıçak. Tasarımı güzel ve kullanışlı görünüyor.
Choil oyuğunun arkasında aşağıya uzanan emniyet burnu işlevsel ve estetik duruyor. Ama o alanı oluşturmak için kesici ağız boyunca ince bir hattı kesip atmak gerekiyor. O da bana fire veriyormuşum gibi geliyor.

Beğenip sevmeme ramen cimrilik yapıp o emniyet burnunu hiç yapamadım.

Bu konuda seni tebrik ediyorum.
Kabza işlemesi bence başarılı. Önce tam yuvarlanmış ve sonra ricasso'ya doğru uzanan bir düzleme yapılmış. Bu sayede oluşan görüntü çok estetik. Ayrıca ince ve kibar tutulan ceviz parçalar bu büyük bıçağın kaba görünmesinin önüne geçmiş. Kısmen köşeli ve tam yuvarlak olmayan sap daha sağlam ve emniyetli tutuş sağlıyordur muhtemelen.
Tek eleştireceğim nokta perdah. Keşke çizikler daha da kaybolsaydı yada homojen olsalardı. Sanki yer yer uzun ve derin çizikler varmış, geri kalan yerler sabit çiziklermiş gibi görünüyor. Perdah daha ince kumlarda bitseydi çok güzel olurdu diye düşünüyorum.
Bir eleştiri değil ama kabzaya bu kadar verilen emek keşke daha desenli bir ceviz için olsaydı dedim içimden. Ceviz biraz basit/sade kalmış. Ama sen sevdiysen sorun yok tabi.