merhabalar,ustam sizinle şahsen tanışmadık, fakat devam ettiğim hobi kapsamında sizin eski bir hayranınızım. peki sorayım, ne zamandır nerelerdesiniz?(bu arada elinize sağlık.)selamlar.
Elinize sağlık. Sanatsal bir çalışma.Hazır sizi burada yakalamışken bu bıçak özelinde ve yaptığınız diğer bıçaklar genelinde merak ettiğim birşey var. Onu sorayım.Anlaşıldığı şekliyle namlu yüzeyini bildiğimiz şekilde taşlamıyorsunuz. Namlu taşlamada dramel veya daha güçlü bir alet mi kullanıyorsunuz?
Üstadım neredeyse tüm eserlerinize bakdim ve inceledim. Hayranlık ile bakmamak mümkün değil. Şahsen örnek alınması gereken bir üstadımızsiniz. Ben sizden iyisini yapana kadar sizi elestiremem haddim değil. Ben size kısmen yakın bir şehir olan Çanakkale Assos da yaşıyorum. Eğer sizde Uygun görürseniz bizzat tanışmak ve nasibim kadar sizden bir şeyler öğrenmek isterim. Lakin meşgul yâda uygun değilseniz ne kirilirim ne gucenirim. Allah s.w.t sağlık ve sıhhat versin inseAllah ki santinizdan bizde istifade edelim
Sinan ustam elinize sağlık çalışmalarınızı hayranlıkla izliyorum hayallerimi süsleyen çalışmalar 👏👏
elinize sağlık ustam bütün hatlarıyla çok şık bir eser olmuş kolaylıklar diliyorum.
Yine seyirlik bir ürün çıkmış yine. Çok güzel görünüyor ellerine sağlık ustam.
Elinize kolunuza sağlık, çok güzel ve sıradışı olmuş…