Hem hayırlı olsun hem de eline koluna sağlık. Dengesi ve gücü yerinde gözüküyor.
Hayırlı olsun. Elin değişken Emrah in makineyi de toplayıp gönderiver
Selamlar bir yola baş koyduk sonunu görebilmek çok mutlu etti beni. Heleki kendi yaptığın bir makine ile güzel işler çıkartabilmen dileğimle Hüseyin. Hiç çekinmedim aklıma takılan yerde bende senin başını çok ağrıtmış olabilirim hakkını helal et.Çizdik tasarladık ama seninde hakkını yemeyelim stabil bir zımpara makinesi topladın seninde eline koluna sağlık güle güle kullanman dileğimle. Artık gelsin bowie ler 👍 Sen yeterki iste tasarımı çözeriz bir şekilde. Tabiki bant zımpara on eleştirisel yanı olabilir ama hiç görmeden tasarlamak benim içinde zor oldu. Bir sonraki olursa inş. 2000x50 çeviririz. Yan yatar kalkar ayarlanır. Gönüllerimiz bir olsun gerisi kolay. Benim parçaları da sana zahmet bi yolla da bi konuda ben açayım inşallah Bülent abinin atölyesinde. Saygılarımla.
Ellerinize sağlık. Birlikten kuvvet doğmuş
Güzel günlerde kazasız belasız kullanın inseAllah
Abi eline sağlık yardımım olduysa ne mutlu . Makine hoj oldu
Çok güzel olmuş elinize sağlıkEn zor bu işte lazer için çizim.yaptirmak ve tekerler için tornacı bulmak 😁😁😁😁😁
elinize saglık gule gule kullanın
Kazasiz belasiz kullanmak nasip olsun insallah. Emegi gecenlerin ellerine saglik, guzel bir boyayi haketmis bence😊
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız güle güle kullanın.
Elinize sağlık ustam ufak tefek kutu gibi makinalar nedense çok hoşuma gidiyor Artık sesten dolayı mı diyeyim yoksa yer veya alandan dolayı mı hoşuma gidiyor bilmiyorum ama seçimYapacak olsam kesinlikle 1250.50 4 teker makina kullanırdım zorluklar olsada üstesinden gelmişsiniz hep beraber güle güle kullanın