Bıçak Sanatı - Forum

Gizli kuyruk D2-dut

mehmet dülcek

• 3207
  • Yer: tuzla/istanbul
Ynt: Gizli kuyruk D2-dut
« Yanıtla #20 : 16 Mart 2021, 13:45:15 »
Bu nemuklar pek çok kişinin hoşuna gitmiyor ama ben de çirkin ama çok kullanışlı bıçak olarak görüyorum. Güzel işçilikle daha güzel görünmüş. Ellerine kollatına sağlık  :2up

Teşekkür ederim salim abi temiz iş konusunda  örnek aldığım ustalardan birisin 😇

Mahmut Erdoğan

• 586
  • Meslek: Matematik Öğrtmni-Makina Müh(öğrnci)
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #21 : 17 Mart 2021, 00:18:57 »
Bu arada görmezden gelinemeyecek bir başka noktaya dikkat çekmek istiyorum, fotoğraf kalitesi. Başarılı bir ürün fotoğrafçılığı yapılmış, tebrikler. Tekrar elinize sağlık.

Fotoğraf konusunda öğrenecek çok şey var özelikle parlak ışığı yansıtan malzemelerde çok problem yaşıyorum profilimde paylaştığım çakının (yakında paylaşacağım) yüzeyi parlak ne yaptıysam düzgün fotoğraf çekemedim ya benim yansımam çıkıyor yada parlıyor ışığı azaltsam başka bir sorun oluyor

Bıçak Güzel olmuş Emeğine sağlık
fotoğraf için şöyle bir şey deneyebilirsiniz
https://www.youtube.com/watch?v=4W-mhm2Odec
(Rabbimiz!) Ancak sana kulluk ederiz ve yalnız senden medet umarız.(Fatiha 5)

mehmet dülcek

• 3207
« Yanıtla #22 : 17 Mart 2021, 00:31:01 »
Bu arada görmezden gelinemeyecek bir başka noktaya dikkat çekmek istiyorum, fotoğraf kalitesi. Başarılı bir ürün fotoğrafçılığı yapılmış, tebrikler. Tekrar elinize sağlık.

Fotoğraf konusunda öğrenecek çok şey var özelikle parlak ışığı yansıtan malzemelerde çok problem yaşıyorum profilimde paylaştığım çakının (yakında paylaşacağım) yüzeyi parlak ne yaptıysam düzgün fotoğraf çekemedim ya benim yansımam çıkıyor yada parlıyor ışığı azaltsam başka bir sorun oluyor

Bıçak Güzel olmuş Emeğine sağlık
fotoğraf için şöyle bir şey deneyebilirsiniz
https://www.youtube.com/watch?v=4W-mhm2Odec

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim Mahmut bey.
Benim fotoğraf çekme kabinim de  buna benzer birşey
Linkini attığınız da çok güzel ama fiyatı 4 bin küsür 😇

İbrahim BAŞEĞMEZ

• 298
    • YouTube
  • Yer: ESKİŞEHİR
« Yanıtla #23 : 17 Mart 2021, 01:26:07 »
Kompozisyon on numara elinize sağlık. Eski ustaların işlerinde farklı bir lezzet var kesinlikle. Karakterli işleri var.

mehmet dülcek

• 3207
« Yanıtla #24 : 17 Mart 2021, 01:41:19 »
Kompozisyon on numara elinize sağlık. Eski ustaların işlerinde farklı bir lezzet var kesinlikle. Karakterli işleri var.

Teşekür ederim ibrahim bey 🙏

mhmmd

• **
  • 113
  • Meslek: inşaat mühendisi
  • Yer: denizli (i) , akşehir (m)
« Yanıtla #25 : 19 Mart 2021, 22:35:11 »
Elinize saglik cok şık olmuş. Dut ağacından böyle desenler hiç beklemezdim, ağacın ur kısmı falan mıydı?

mehmet dülcek

• 3207
« Yanıtla #26 : 20 Mart 2021, 16:02:17 »
Elinize saglik cok şık olmuş. Dut ağacından böyle desenler hiç beklemezdim, ağacın ur kısmı falan mıydı?

Teşekkür ederim
evet ağacın urlu kısmı. Dut ağacının İçinde desen olmayan halinide seviyorum ama zımparala iyi sonuç veriyor bu ağaca üç tur zımpara attım ama nafile bu kadar parladı 🙄

Ersin Özdemir

• 2442
  • Meslek: Satış pazarlama ( Makine teknikeri ) Astas
  • Yer: İstabul- Edirne
« Yanıtla #27 : 22 Mart 2021, 21:22:35 »
Bıçağın formu çok güzel Mehmet ustam bende kabzeye bittim çok güzel olmuş dut mükemmel desen cikmis

mehmet dülcek

• 3207
« Yanıtla #28 : 23 Mart 2021, 23:37:14 »
Bıçağın formu çok güzel Mehmet ustam bende kabzeye bittim çok güzel olmuş dut mükemmel desen cikmis
Teşekkür ederim 🙏 dut istenilen parlaklığa gelmesede her anlamda güzel bir ağaç