Elinize sağlık
fotoğraflarda bıçağın tamamını görsek daha hoş olur bence 
Hiç aklıma gelmedi ustam kafam bu aralar dalgın biraz DTE ye bir bıçak nasıl çıkartırım diye düşünüyorum

teşekkür ederim.
Elinize sağlık
fotoğraflarda bıçağın tamamını görsek daha hoş olur bence 
Eline sağlık.
Bence de ne saklıyorsun çabuk söyle. 😀
Aslında Mehmet ustam ucunu kırdım birazcık şaka şaka

dedim iyi bir fotoğrafçı olamadım hiç bir zaman biraz önce yardım alarak fotoğraf çekimlerini yaptım.
Bıçağın görünen kısımları harika. Elinize sağlık.
Görünmeyen kısımlarınıda yüklüyorum ustam teşekkür ederim.
Elinize sağlık güzel olmuş ( görünen yerler 😄 ) karbon çok da kullanışlı olmuyor mutfakta ama denemek önemli:)
Sait ustam senin kadar şef bıçaklarında tecrübeli değilim ama denemek önemli dediğiniz gibi, şuanda iki profil var aklımda hatıra olarak saklayacağım. N690 profil aldım kısmetse. teşekkür ederim.
Elinize sağlık çok güzel olmuş ustam.. Ama kafama takılan bir konu var. Su verme işlemi doğru yapıldıysa 150 derece 1 saatlik meneviş ile 61 hrc üzeri bir sertliği sahiptir diye düşünüyorum. Şef bıçağı için biraz fazla sert değil mi
Teşekkür ederim ustam, sertlik derecesini bilmiyorum ama hep derler ya biraz esnek olacak diye. Menevişi normalde 2 x 1 saat 150 derece gibi düşünmüştüm aslında ama ilk menevişten çıkarttığımda çok garip bir şekilde esneme aldı. Sonraki menevişten sonra esneyip geri yerine gelmemesinden korktum açıkçası deneme yapsaydım aslında çok iyi bir tecrübem daha olurdu. Bileme konusunda ben kendi su verdiklerimde 60 hrc ve üstü bıçaklarımdan çok çektiğim için ustam (62 hrc bıçağın ağzını açamama gibi), bir taş buldum kendime o yontana kadar devam ediyorum aslında menevişlemeye, eğe almamaya taş almaya başlıyor gibi oluyor çelikte. Tahminin 58 lerdedir diye düşünüyorum ama tabiki ölçtürmek lazım şuana kadar 4 bıçağımda ölçme işlemi yaptırdığım kadarı ile biliyorum.