Elinize sağlık ustam kömür ocağında başlayanlar için güzel bir video olmuş, ama burdaki renklere aldanmasınlar orjinal tabloya göre yapsınlar ışıktan dolayı farklı çıkabiliyor
Eline sağlık Soytürk ustam. Videonun sonu gerilim dolu olmuş Bir şeyi merak ettim, meneviş yapmak için ısıttığınız parçayı örs üzerine koydunuz ve epey kaldı. Bu sıcaklık örse zarar vermiyor mu ? ( Yumuşatmıyor mu )
Eline sağlık Soytürk ustam. Faydalı bir video, hepimizin işine yarayacağı kesin.
Ustam emeğine sağlık güzel işçiliğin var. Zanaatin daim olsun. Dini hassasiyeti olan birisi olarak dualarla iş yapmani çok beğendim. Allah s.w.t yolunu berrak eylesin. Amin
Elinize sağlık.Bu yöntemi büyükçe bir balyozu ısıtıp yapanı görmüştüm.Isınma süresi nedeniyle pratik gelmemişti. Lama gayet iyi bir çözüm olmuş.
Ustam paylaşım için teşekkürler.
Soytürk ustam çok yararlı bir paylaşım olmuş
Alıntı yapılan: dela - 05 Şubat 2021, 22:01:12Elinize sağlık.Bu yöntemi büyükçe bir balyozu ısıtıp yapanı görmüştüm.Isınma süresi nedeniyle pratik gelmemişti. Lama gayet iyi bir çözüm olmuş. Balyoz mu
Alıntı yapılan: Soytürk Dönmez - 07 Şubat 2021, 00:40:58Alıntı yapılan: dela - 05 Şubat 2021, 22:01:12Elinize sağlık.Bu yöntemi büyükçe bir balyozu ısıtıp yapanı görmüştüm.Isınma süresi nedeniyle pratik gelmemişti. Lama gayet iyi bir çözüm olmuş. Balyoz mu Büyükçe bir balyoz değil, büyükçe bir balyoz kadarmış. https://www.youtube.com/watch?v=U5cCS8godHs
Eline sağlık ustam gayet aydınlatıcı bir video olmuş Bende zaman zaman çekiç yapan yabancıların videolarına denk geliyorum onlarda menevişi Çelik mili tavlayıp mengeneye bağlayıp çekici içinden geçiriyorlar normalizasyon içinde böyle yapıyorlar