Ellerinize sağlık hocam. Ben ahşaptan çok namlu formuna ve genel uyuma bayıldım. Damascusun desenleri de bu bütünlüğü tamamlamış. Bence form o kadar güzel olmuş ki özellikle açık renk hangi ahşap kullanılırsa kullanılsın yine güzel bir sonuç çıkardı diye düşünüyorum. Fabrikasyon ürünle farklılık burda galiba. Malzeme bazen nasıl sonuçlanacağına kendisi karar veriyor sanki. Tekrardan ellerinize sağlık.
Sağolasın Mehmet, bence de haklısın, aslında malzeme biraz da kendisi karar veriyor formuna

neredeyse her işte böyle.
Eline sağlık Sefa ustam, seyirlik bir iş her zamanki gibi. 2011de bana bir parça sandal ağacı göndermiştin ilk defa o zaman çalışmıştım bu ağaçla. Karakteristik kırmızılık işlendikten sonra çok çok daha güzel bir hal alıyor
Sağolasın Orhan, inanırmısın Sen söylediğinde bile hatırlayamadım, gerçekten Anadolumuzun çok güzel bir ağacı.
Sefa Hocam ellerinize sağlık, çok güzel bir damascus bıçak olmuş.
Sağolasın Emrah, özletme kendini

Üstadım muazzam bir üstadımızsiniz bilgiyi paylaşmanız büyük incelik. Bir sualim olacak bahsettiğiniz ağaç resimdeki agacmi eğer bu ağaç ise bu ağaç kurudukca simsiyah olur ve çok sert bir ağaçtır. Rengini muhafaza etmeyi nasıl başarıyorsunuz. Lakin bu ağaç değil ise kusura bakmayın 
Çok sağol Cemil, söylediğim ağaç tam olarak Senin fotoğrafını koyduğun ağaç, gerçekten çok sıkı dokulu ve sert bir ağaç. Aslında kök harici dalları kurudukça sarıdan kırmızıya doğru kızaran bir ağaç, ben siyahlaştığını görmedim, belki yaşadığı toprakla ilgisi vardır ama kökleri hiç bir işlem yapmadan kuruyana kadar bekliyorum ve ondan sonra kesiyorum. Başka yaptığım bir işlem yok bunun dışında.