Bıçak Sanatı - Forum

Atölye Oluşturma

dela

• *
  • 2179
  • Mehmet UYSAL
  • Yer: Mahmudiye / Eskişehir
Ynt: Atölye Oluşturma
« Yanıtla #20 : 11 Ocak 2021, 23:01:27 »
Böyle düşünerek yaşanır mı ustam 😅 Kadın makineden el aletinden ne anlar. Gerçek fiyatını söyleyeceksin ( en azından ben öyle yapıyorum ) gerekliliğini uygun dille anlattığımız vakit anlayışla karşılayacaklardır.

Sana öylesi denk gelmiş. Kıymetini bil.  :D

Muhammet Acar

• **
  • 397
  • Meslek: ...
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #21 : 11 Ocak 2021, 23:29:53 »
Böyle düşünerek yaşanır mı ustam 😅 Kadın makineden el aletinden ne anlar. Gerçek fiyatını söyleyeceksin ( en azından ben öyle yapıyorum ) gerekliliğini uygun dille anlattığımız vakit anlayışla karşılayacaklardır.

O:-) :))
'' Gayret bizden, tevfik Allah'tan. ''
'' Nasıl yaşarsanız, öyle ölürsünüz. Nasıl ölürseniz, öyle dirilirsiniz. ''

Basat

• 211
  • Meslek: Memur
  • Yer: Tatvan
« Yanıtla #22 : 11 Ocak 2021, 23:49:07 »

+100 👍
Başarılı olan insanların ortak özelliği, çok çalışmalarıdır.
———————————————————-
https://www.instagram.com/avci_knives/

coktar

• 381
  • Meslek: Yönetici
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #23 : 12 Ocak 2021, 01:31:34 »
Mehmet Ustam gayet güzel genel olarak saymış, alırken çok tercih hataları yapmış biri olarak imkanlar elverdiğince kaliteli malzeme, alet, makine, vs. tercih etmenizi öneririm. Sırf olsun diye aldığım ucuz şeyler eninde sonunda ya of dedirtti, ya bozuldu, kırıldı, ya da ortaya çıkan iş kötü oldu. Ne zaman kalitesi kanıtlanmış birşey aldıysam da 'iyi ki' dedim.

Bir de söz konusu bıçak atölyesi iseçok var ama yatırım yapılacak en öncelikli kalem bant zımpara makinesi bence.

instagram: @hevesadami