Tabi ki vereyim abi:Gaziantep/Azim Zımpara(Foruma üye sanırım/Google'da çıkıyor.). Taner Çiçek usta önermişti, daha bant zımparanın makinası da zımparası da elime geçmedi o yüzden yorum yapamıyorum. Trizac zımpara nedir bu arada ? Skoça benzer bir şey mi? Alıntı yapılan: Kutsal - 24 Aralık 2020, 18:49:43Ben hiç denk gelmedim, elimde Trizac olduğu için de çok aramadım açıkçası. Hoş, trizac'ı da çok sık kullanmıyorum. Bunların güzelliği parlak olan bıçaklarla ortaya çıkıyor. Ben de pek parlak sevmediğim için sık kullanmıyorum.Aldığın yerin adını adresini verirsen ben de denemek isterim kardeşim.Alıntı yapılan: Isparta - 24 Aralık 2020, 18:01:11Alıntı yapılan: Kutsal - 24 Aralık 2020, 17:44:53 Ben arada bir matkap veya polisaj makinesi ile kullanıyorum skoç. Bant zımpara için olanlar da var ama bizim memlekette satıldığına hiç denk gelmedim.Instagram linki paylaşımı değil profil sayfasını açtığı için tam göremedim.Genel olarak, bildiğim kadarıyla zaten çok yüksek kumlarda skoç yok. Bendekiler de 400 gibi aklımda kalmış. Skoçun güzelliği, bant zımparaya nispeten bitiş uygulaması daha kolay. Genelde ağız kısmında kullanıldığı için, uygulanması istenmeyen kısımları iyi bir maskeleme bantı ile korumakta fayda var. Bantın görevini tam yerine getirebilmesi için, uygulamada skoçun dönüş yönüne dikkat etmek lazım. Ters uygulamada skoç bantı sıyırıyor.Başka soru varsa, benim de ilgili fikrim varsa paylaşırım.Türkiye'de de satılıyor bant zımpara için skoç, daha bugün kargoya verildi.320 kumdan incesi yoktu aldığım yerde.
Ben hiç denk gelmedim, elimde Trizac olduğu için de çok aramadım açıkçası. Hoş, trizac'ı da çok sık kullanmıyorum. Bunların güzelliği parlak olan bıçaklarla ortaya çıkıyor. Ben de pek parlak sevmediğim için sık kullanmıyorum.Aldığın yerin adını adresini verirsen ben de denemek isterim kardeşim.Alıntı yapılan: Isparta - 24 Aralık 2020, 18:01:11Alıntı yapılan: Kutsal - 24 Aralık 2020, 17:44:53 Ben arada bir matkap veya polisaj makinesi ile kullanıyorum skoç. Bant zımpara için olanlar da var ama bizim memlekette satıldığına hiç denk gelmedim.Instagram linki paylaşımı değil profil sayfasını açtığı için tam göremedim.Genel olarak, bildiğim kadarıyla zaten çok yüksek kumlarda skoç yok. Bendekiler de 400 gibi aklımda kalmış. Skoçun güzelliği, bant zımparaya nispeten bitiş uygulaması daha kolay. Genelde ağız kısmında kullanıldığı için, uygulanması istenmeyen kısımları iyi bir maskeleme bantı ile korumakta fayda var. Bantın görevini tam yerine getirebilmesi için, uygulamada skoçun dönüş yönüne dikkat etmek lazım. Ters uygulamada skoç bantı sıyırıyor.Başka soru varsa, benim de ilgili fikrim varsa paylaşırım.Türkiye'de de satılıyor bant zımpara için skoç, daha bugün kargoya verildi.320 kumdan incesi yoktu aldığım yerde.
Alıntı yapılan: Kutsal - 24 Aralık 2020, 17:44:53 Ben arada bir matkap veya polisaj makinesi ile kullanıyorum skoç. Bant zımpara için olanlar da var ama bizim memlekette satıldığına hiç denk gelmedim.Instagram linki paylaşımı değil profil sayfasını açtığı için tam göremedim.Genel olarak, bildiğim kadarıyla zaten çok yüksek kumlarda skoç yok. Bendekiler de 400 gibi aklımda kalmış. Skoçun güzelliği, bant zımparaya nispeten bitiş uygulaması daha kolay. Genelde ağız kısmında kullanıldığı için, uygulanması istenmeyen kısımları iyi bir maskeleme bantı ile korumakta fayda var. Bantın görevini tam yerine getirebilmesi için, uygulamada skoçun dönüş yönüne dikkat etmek lazım. Ters uygulamada skoç bantı sıyırıyor.Başka soru varsa, benim de ilgili fikrim varsa paylaşırım.Türkiye'de de satılıyor bant zımpara için skoç, daha bugün kargoya verildi.320 kumdan incesi yoktu aldığım yerde.
Ben arada bir matkap veya polisaj makinesi ile kullanıyorum skoç. Bant zımpara için olanlar da var ama bizim memlekette satıldığına hiç denk gelmedim.Instagram linki paylaşımı değil profil sayfasını açtığı için tam göremedim.Genel olarak, bildiğim kadarıyla zaten çok yüksek kumlarda skoç yok. Bendekiler de 400 gibi aklımda kalmış. Skoçun güzelliği, bant zımparaya nispeten bitiş uygulaması daha kolay. Genelde ağız kısmında kullanıldığı için, uygulanması istenmeyen kısımları iyi bir maskeleme bantı ile korumakta fayda var. Bantın görevini tam yerine getirebilmesi için, uygulamada skoçun dönüş yönüne dikkat etmek lazım. Ters uygulamada skoç bantı sıyırıyor.Başka soru varsa, benim de ilgili fikrim varsa paylaşırım.
Çok teşekkür ediyorum.Evet Azim Zımpara forumumuzun üyesi, daha önce de alışverişim olmuştu.
Alıntı yapılan: Isparta - 24 Aralık 2020, 20:53:32................. daha bant zımparanın makinası da zımparası da elime geçmedi ..........Taner Usta deyince...Sahi ben de bant zımpara makinesi siparişi vermiştim. Unutmuşum.
................. daha bant zımparanın makinası da zımparası da elime geçmedi ..........
Alıntı yapılan: Şaban Kurt - 24 Aralık 2020, 14:06:18https://www.bicaksanati.com/forum/index.php?topic=14404.0220 nin üstüne skoçla bitirmiştimÇok fazla çalışmadım skoçla bir iki defa ama yüzeyi 400 kumda temiz bırakılıp atılırsa sonuç güzel olur linkten bakabilirsiniz.ilginiz teşekkürler abim namluya yapılan bir işlem abim
https://www.bicaksanati.com/forum/index.php?topic=14404.0220 nin üstüne skoçla bitirmiştimÇok fazla çalışmadım skoçla bir iki defa ama yüzeyi 400 kumda temiz bırakılıp atılırsa sonuç güzel olur linkten bakabilirsiniz.
Alıntı yapılan: Kadir26 - 24 Aralık 2020, 14:52:49Alıntı yapılan: Şaban Kurt - 24 Aralık 2020, 14:06:18https://www.bicaksanati.com/forum/index.php?topic=14404.0220 nin üstüne skoçla bitirmiştimÇok fazla çalışmadım skoçla bir iki defa ama yüzeyi 400 kumda temiz bırakılıp atılırsa sonuç güzel olur linkten bakabilirsiniz.ilginiz teşekkürler abim namluya yapılan bir işlem abimNamluya yaptım zaten bu işlemi skoçla Suda bir gerçek ne skoc ne trizaçElde atılmayan perdahtan gerisi yalan bana göre
Bende scotch yada trizact bitirişi seviyorum.Tabi zevk meselesi 🙂