Bıçak Sanatı - Forum

Bıçak sanatı ile ilgili facebook grupları çok renkli.

Ynt: Bıçak sanatı ile ilgili facebook grupları çok renkli.
« Yanıtla #20 : 25 Aralık 2020, 03:11:19 »
Şimdi bir grupta 4116 yı fırından çıkarıp üzerine ateş tuğla koyularak kendi halinde soğutulduğunu gördüm. Folyo vs de yoktu. Doğru bir işlem mi?

O olaya bir miktar müdahil oldum. Baktım herif dünyanın dönmediğini zıplayınca aynı yere düşme ile ispatlıyor. Polemiği bıraktım.

Yamulmayı engelleme için ağırlık koyma kısmı doğru.
Ama ateş tuğlası yetmez tabi  ;)

orkunaydin350

• *
  • 1994
  • Orkun AYDIN
  • Meslek: Bilişim
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #21 : 25 Aralık 2020, 08:48:32 »
...Baktım herif dünyanın dönmediğini zıplayınca aynı yere düşme ile ispatlıyor. Polemiği bıraktım.
...heleki herbokolog lar var onlarla zaten tartisip hic zaman kaybetmeye gerek yok...

:)) :)) :))
Sabah sabah ofiste kahkaha attım, Allah da sizleri güldürsün Ersin ustam, Mehmet hocam.
Yanlız adamlar bizi uzaktan bile güldürebiliyorlar, bir de müdahil olsak kim bilir neler olacak.

mehmet_

• 1011
« Yanıtla #22 : 25 Aralık 2020, 11:49:10 »
Forumda da D2'yi dövme konusunun geçtiğini hatırlıyorum. Hatta 4116'ya yıllardır kömür ocağında folyosuz su verdiğini anlatan birileri vardı. Yani bilgiye gözünü yuman insan her yerde var. Facebook insanların daha kolay salladığı bir mecra, tek farkı bu bence.
I stopped explaining myself when I realized people only understand from their level of perception.

https://www.instagram.com/atolye_dervis/

Ersin Özdemir

• 2442
  • Meslek: Satış pazarlama ( Makine teknikeri ) Astas
  • Yer: İstabul- Edirne
« Yanıtla #23 : 26 Aralık 2020, 15:17:34 »
ben d2 yi doven gordum... malzeme almayi tovbe ettim..birinden corian aldim.kabze icin bir paylasim.yaptim adamla sanki 40 yillik dostmusuz gibi bide elestiri yaptilar...en iyi o guruplardan uzak durmak cunku. bazen bakiyorum zamaninda bicak sanatindan bir seyler ogrenip caka satanlarida goruyorum... heleki herbokolog lar var onlarla zaten tartisip hic zaman kaybetmeye gerek yok

Niye?
D2 dövülmez mi ki?

:D :D :D

Ben yine de şaka diye belirteyim de, ciddiye alan olur ;)
Aman diyeyim Bülent abi 😁😁😁😁
ben bu D2 yi cok dövüyorum  ama eşek herif adam.olmadi hala...😁😁😁😁

Ersin Özdemir

• 2442
  • Meslek: Satış pazarlama ( Makine teknikeri ) Astas
  • Yer: İstabul- Edirne
« Yanıtla #24 : 26 Aralık 2020, 15:21:35 »
...Baktım herif dünyanın dönmediğini zıplayınca aynı yere düşme ile ispatlıyor. Polemiği bıraktım.
...heleki herbokolog lar var onlarla zaten tartisip hic zaman kaybetmeye gerek yok...

:)) :)) :))
Sabah sabah ofiste kahkaha attım, Allah da sizleri güldürsün Ersin ustam, Mehmet hocam.
Yanlız adamlar bizi uzaktan bile güldürebiliyorlar, bir de müdahil olsak kim bilir neler olacak.
Orkun ustam ;
vallahi bu herbokologlar tv dede cok . Aslinda cok tv izlememeye gayret gösteriyorum ama tartisma programlarina bakiyorum belki bir seyler ogreniriz diye hep ayni adamlar,, adamlar mübarek her seyi biliyor....sonra kendi kendime dedim Ersin senin en iyi bildigin sey henüz daha hic bir şey bilmediğimmis

borakent

• 527
  • Meslek: Psikolojik Danışman
  • Yer: Antakya
« Yanıtla #25 : 26 Aralık 2020, 23:11:55 »
Şimdi bir grupta 4116 yı fırından çıkarıp üzerine ateş tuğla koyularak kendi halinde soğutulduğunu gördüm. Folyo vs de yoktu. Doğru bir işlem mi?

O olaya bir miktar müdahil oldum. Baktım herif dünyanın dönmediğini zıplayınca aynı yere düşme ile ispatlıyor. Polemiği bıraktım.

:D :D :D :D :D :D :D

Şaka bir yana günümüz insanının önemli sorunlarından birisi cehaletinden utanmadan üste çıkmaya çalışması. Bakın çok güzel bir örneğini bırakıyorum. 
https://www.youtube.com/watch?v=8jVgMuTJlWI

Muhammet Acar

• **
  • 397
  • Meslek: ...
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #26 : 27 Aralık 2020, 02:02:45 »

:D :D :D :D :D :D :D

Şaka bir yana günümüz insanının önemli sorunlarından birisi cehaletinden utanmadan üste çıkmaya çalışması. Bakın çok güzel bir örneğini bırakıyorum. 
https://www.youtube.com/watch?v=8jVgMuTJlWI

:)) Allah akıl fikir versin.
'' Gayret bizden, tevfik Allah'tan. ''
'' Nasıl yaşarsanız, öyle ölürsünüz. Nasıl ölürseniz, öyle dirilirsiniz. ''