Bıçak Sanatı - Forum

Türk milletinin başı sağolsun

orhanbilgin

• 660
  • Orhan Bilgin
  • Yer: İstanbul
Ynt: Türk milletinin başı sağolsun
« Yanıtla #20 : 15 Temmuz 2011, 21:40:36 »
Allah hepimize sabır versin. mekanları cennet olsun. haince pusu kurup 13 vatan evladını şehit eden bu soysuz köpekler bilmiyor ki bütün Türk evlatlarının canı bu vatana feda. Nasipse kasımda asker ocağındayım. tek dileğim batıya düşmemek dağıtımda. Avcı adamız evelallah "domuz" avını severiz!!!!!!

yusuf biçer

• *
  • 1415
  • Meslek: sanat tarihçi
  • Yer: osmaniye
« Yanıtla #21 : 15 Temmuz 2011, 21:42:25 »
Allah hepimize sabır versin. mekanları cennet olsun. haince pusu kurup 13 vatan evladını şehit eden bu soysuz köpekler bilmiyor ki bütün Türk evlatlarının canı bu vatana feda. Nasipse kasımda asker ocağındayım. tek dileğim batıya düşmemek dağıtımda. Avcı adamız evelallah "domuz" avını severiz!!!!!!

budur olay kardeşim  :2up :2up :2up
Yusuf BİÇER / Adana 1974
Susuyorsak zannetme ki korkudan; saygıdan...edepten...

Theseus

• 436
  • Meslek: Danışman
  • Yer: İstanbul-Kadıköy
« Yanıtla #22 : 15 Temmuz 2011, 22:35:29 »
36 yaşındayım; biliyorum ki 27 yıldır dökülen bu kan daha çok dökülecek,birileri kendine siyasi çıkar sağlayacak,büyük paralar kazanacak,uyuşturucu ve petrol kaçakçılığı devam edecek,silah tüccarları en çok paraları kazanmayı sürdürecek,en fakir yoksul semtlerin 19-20 yaşındaki çocukları toprak altına girecek.
Hiç Bağdat Caddesinden şehit cenazesi duyanınız oldu mu?
Kan+kargaşa+cehalet = Kar+para+çıkar+rant.
Ölmek öldürmek üzerine yapılan politikaların sonuçları bugün gördüklerimizdir.
Koyun vatandaşlarımız her defasında olduğun gibi 13 güne kalmadan 13 gencimizi unutacaklardır.
Genco G.

yusuf biçer

• *
  • 1415
« Yanıtla #23 : 15 Temmuz 2011, 22:40:58 »

Koyun vatandaşlarımız her defasında olduğun gibi 13 güne kalmadan 13 gencimizi unutacaklardır.

Yusuf BİÇER / Adana 1974

tarık

• 205
  • Meslek: teknisyen
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #24 : 15 Temmuz 2011, 22:45:52 »
36 yaşındayım; biliyorum ki 27 yıldır dökülen bu kan daha çok dökülecek,birileri kendine siyasi çıkar sağlayacak,büyük paralar kazanacak,uyuşturucu ve petrol kaçakçılığı devam edecek,silah tüccarları en çok paraları kazanmayı sürdürecek,en fakir yoksul semtlerin 19-20 yaşındaki çocukları toprak altına girecek.
Hiç Bağdat Caddesinden şehit cenazesi duyanınız oldu mu?
Kan+kargaşa+cehalet = Kar+para+çıkar+rant.
Ölmek öldürmek üzerine yapılan politikaların sonuçları bugün gördüklerimizdir.
haklısın

emin albayrak

• 3909
  • Meslek: grafik tasarımcı - 1979
  • Yer: istanbul / üsküdar
« Yanıtla #25 : 17 Temmuz 2011, 15:13:22 »
Hep diyorum yine diyeceğim. Yeterince inceldi artık kopsun diye can atıyorum. Kopsun ki demirlerimiz işlesin.  >:(

Geride kalanlara sabır diliyorum.

benim durduğum yer de tam burası.

diyecekler ki, bu devleti/milleti seçenler kenara ayrılsın. bu milletin karşısında olanlar da dik dursunlar bakıyım. sonra şehit aileleri başta olmak üzere tüm isteyenler ile karşı karşıya getireceksin bu vatan hainlerini, nankörleri, pislikleri. bu topraklarda huzur içinde yaşamak isteyenler bu soysuzlara cezalarını nasıl vereceklerini iyi bilirler. yeter ki saflar netleşsin!!
testinin içinde ne varsa, dışına da o sızar...

www.instagram.com/mim_emin/

XauPau

• 1108
  • Hayri Canyakmaz 1980
  • Meslek: Finans
  • Yer: Kocaeli
« Yanıtla #26 : 17 Temmuz 2011, 15:38:31 »
Hep diyorum yine diyeceğim. Yeterince inceldi artık kopsun diye can atıyorum. Kopsun ki demirlerimiz işlesin.  >:(

Geride kalanlara sabır diliyorum.

benim durduğum yer de tam burası.

diyecekler ki, bu devleti/milleti seçenler kenara ayrılsın. bu milletin karşısında olanlar da dik dursunlar bakıyım. sonra şehit aileleri başta olmak üzere tüm isteyenler ile karşı karşıya getireceksin bu vatan hainlerini, nankörleri, pislikleri. bu topraklarda huzur içinde yaşamak isteyenler bu soysuzlara cezalarını nasıl vereceklerini iyi bilirler. yeter ki saflar netleşsin!!

+1000 yeterki saflar netleşsin hocam. ama hiç sanmıyorum bebeğe kurşun sıkanda bu kadar yürek ve dürüstlük olsun. Bu yüzden biraz daha açılım biraz daha taviz diyorum. Ta ki korkuları kalmadan kendilerini belli edecekleri zamana kadar. Saygılar

raskolnikov

• 189
  • Mürsel ERDOĞAN
  • Meslek: avukat
  • Yer: nevsehir
« Yanıtla #27 : 18 Temmuz 2011, 15:07:00 »
Ey kara toprak, her zerren çatlasada baruttan
Sana şerefsiz bir şekilde dönmeyeceğiz...
Baş eğmedik edaniye ikbal ü cah için

yusuf biçer

• *
  • 1415
« Yanıtla #28 : 18 Temmuz 2011, 17:10:17 »
"Baş"ımız sağ olmasın. Onun da ocağına ateş düşsün. Düşmez ya...

balık "Baş" tan kokuyor
Yusuf BİÇER / Adana 1974

Seyit Hüseyin Barbarus

• 181
  • Meslek: eğitimci
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #29 : 21 Temmuz 2011, 15:57:18 »
''  nasılsanız  öyle idare edilirsiniz''. diye  hatırladığım bir söz  var.  Bizler  biraz  hamaset  yapmasını seviyoruz.  Kaç  yayın kuruluşu    ogün  eğlence  programlarıı  iptal etti  veya   bizler  iptal etmeyen  kanalları  protesto  ettik(üç yıldan  bu yana  tv yi  evinden  kadırmış  birisi olarak  tuzum  kuru  ama )  belki   ya  arkadaş   sen  protesto  etsen  onların    haberi  bile olmayacak,  olsun  ben biliyorum  ya .Arkadaşlar   kendimce  sesli  düşündüğüm  şeylerdi .  Herkes   kusura  bakmasın   saygılar.