Sağolasın.
Aslında aşağıdaki başlıkta bahsedilen hem logo hem de asitler bende var.
Sefa Hoca'nın yöntemi daha sanatsal geldi bana...
https://www.bicaksanati.com/forum/index.php?topic=13986.0
Bu arada logon iyiymiş. 
Teşekkür ederim Mehmet hocam, konu görüşülürken takip etmiştim, aslında benim de niyetim vardı logoyu bir reklamcıya asit ve adaptörle islenecek şekilde bastırmak, fakat daha sonra gördüm ki siz bir mesajınızda pek başarılı olmadığını söylemiştiniz o yüzden vazgeçtim. Zaten pek de içime sinmemisti.
Logom için ciddi emek harcadım, benim de hoşuma gidiyor gerçekten. İster üstten bakılsın ister alttan aynı şekilde görülüyor (a,e harfleri), ayrıca harflerin delik kısımları/karınları sonsuzluk sembolü oluşturuyor (∞). Bir de bıçaklarıma işlesem tam gönlümce olacak.
Valla serbest elle kullanımda el alışkanlığı en önemlisi, zamanla oturacaktır. Kuyumcuların kullandıkları mikromotor lar bu yazı yazma işleri için belki daha uygun ama çok pahalı malzemeler.
Adnan hocam, Senin logoyu yapmak aslında zor görünmüyor, malzeme yüzeyine dört tane delik delsen harflerin boşluklarına, sonrası zaten dremel eğe kısa sürede hallolur.
Teşekkür ederim Sefa hocam. Bıçak üzerine işlemeyi mi kastediyorsunuz hocam yoksa logoyu bıçaklara damgalamak için kalıcı işe yarar bir damga yapmayı mı? Ben genel olarak karbon çelikleri ile çalışmayı düşünüyorum becerebilsem Soytürk ustanın bıçaklarına ay yıldızı ve s harfini işlediği gibi işlemek istiyorum.
Fotoğrafdaki damgayı 1067 lamadan küçük bir parçaya matkap ve eğe ile bahsettiğiniz şekilde izşemiştim. Fakat bu hâliyle tavlanmiş profilin üzerine koyup da çekiçle vurarak profile aktaramıyorum (hâliyle kayıyor), zaten örsüm de yok şu an bir kütük üstüne koyduğum 8mm lama ile ufak tefek işleri yapmaya çalışıyorum zaten o da ayrı bir bela bıçak bir yandan kayıyor, lama bir yandan, tamga bir yandan
Kendimi yakmamtan korkup vazgeçiyorum her seferinde

Damgayı bir çekice aktarıp o şekilde denemeyi düşünüyorum.
Ya da bunu sadece kılıfta kullanıp bıçağa sizinki gibi bir imza deneyeceğim dremelle.