Ayrıntılı arama yap Güvenliğe dikkat!
1. Orkun AYDIN 2. Mehmet UYSAL 3. Sefa ÇABUK 4. Bülent KUTSAL 5. Görkem SAĞINMAZ 6. Şaban KURT 7. Maxilla 8. Hüseyin TÜFEKÇİ 9. Şevkat10. Adnan ERGÜN11. Eyüp APAYDIN12. Akın TEMÜR13. Mehmet ARSLAN14. wmasterfriend15. Eren TOPBAŞ16. Şeref ACAR17. Teoman ŞENGÜN18. Acur Firarda19. Mehmet ATİK20. Taner ÇİÇEK21. Emrah UĞUR22. Mehmet_23. coktar24. Setnogrom25. Emin ALBAYRAK26. Bora KENT27. Sait28. Cem Eser29. Yusuf Yıldız30. Serdar Havsut31. Oğulcan ANDAÇ32. Erhan Özkalgay33.Hüseyin Keskin34.Recep Ünal Yıldızlı
Alıntı yapılan: Recep Ünal YILDIZLI - 07 Ocak 2021, 00:39:20 1. Orkun AYDIN 2. Mehmet UYSAL 3. Sefa ÇABUK 4. Bülent KUTSAL 5. Görkem SAĞINMAZ 6. Şaban KURT 7. Maxilla 8. Hüseyin TÜFEKÇİ 9. Şevkat10. Adnan ERGÜN11. Eyüp APAYDIN12. Akın TEMÜR13. Mehmet ARSLAN14. wmasterfriend15. Eren TOPBAŞ16. Şeref ACAR17. Teoman ŞENGÜN18. Acur Firarda19. Mehmet ATİK20. Taner ÇİÇEK21. Emrah UĞUR22. Mehmet_23. coktar24. Setnogrom25. Emin ALBAYRAK26. Bora KENT27. Sait28. Cem Eser29. Yusuf Yıldız30. Serdar Havsut31. Oğulcan ANDAÇ32. Erhan Özkalgay33.Hüseyin Keskin34.Recep Ünal YıldızlıSondan bir önceki listeye ekleme yapmışsınız.
Alıntı yapılan: yusufyildiz - 04 Ocak 2021, 16:20:06Atik hocamın, Safa hocamın, Emin hocamın ve ismini şuan yazamadığım tüm ustalarımızın bıçakları muhteşem. Ben de halen tasarım aşamasındayım, ocak ayı içinde bitirip buradan paylaşacağım inşallah. Şu bıçak camiasının içtenliğine samimiyetine ilk günden beri çok alıştım. Allah hepinize güzel günler göstersin. Hacım ismini listede görünce çok sevindim. Senden her zamanki gibi şöyle temiz güzel bir eser bekliyoruz inş. Gerçi çoktan başlamışsındır diye düşünmüştüm ama neyse sen yine de sona bırakma. iş hayatının ne getireceği belli olmaz. Bakarsın yoğun bir çalışma ortamı olur bizim bıçak kalır
Atik hocamın, Safa hocamın, Emin hocamın ve ismini şuan yazamadığım tüm ustalarımızın bıçakları muhteşem. Ben de halen tasarım aşamasındayım, ocak ayı içinde bitirip buradan paylaşacağım inşallah. Şu bıçak camiasının içtenliğine samimiyetine ilk günden beri çok alıştım. Allah hepinize güzel günler göstersin.
evet arkadaşlar bari ben de paylaşayım hazırladığım çalışmayı. henüz tamamlanmadı. boyuna asılması için bir sistem kurmam ve düşmemesi için pim hazırlamam gerekiyor. aslında planlı başlayan fakat devamında oldukça ani kararlarla gelişen bir bıçak oldu bu. ilk kez ahşap kın hazırladım mesela ve sanrım ilk kez bu ölçekte bir gömme yaptım kabzaya. kının bir ucu zımparalren kırıldı ve yapıştırdım, bu anlamda biraz kusuru üzerinde barındırıyor. bazı ismi lazım değil kişiler(!) gibi öyle binli kumlara kadar zımpara yapmadım, tozla toprakla uğraşmadım ama benim içime sinen bir çalışma oldu. yapacağım ip bağlantısı için bazı fikirler var aklımda ama acele etmek istemiyorum. kını belki bir deri parça ile entegre edebilirim uç kısmından, ya da direk delip ip geçirebilirim... tekliflere açığım anlayacağınız... çok uzatmadan paylaşayım fotoğrafları...