Mehmet hocam eline sağlık, Allah hızına zeval vermesin maşallah. Her türlü yardıma hazırım hocam, ne demek.Bu arada kissaki çizgisini görür görmez ben de merak ettim, benden önce sormuşsun zaten.
Alıntı yapılan: Şeref Acar - 12 Aralık 2020, 20:50:05Arkadaşlar liner malzeme olarak ne kullanıyorsunuz? şeref usta bu el işi kağıtlarını üst üste koyup epoksi ile yapıştırıp kullanan da var. Ahşaptan yapanda var hazır da satılanlarida mevcut
Arkadaşlar liner malzeme olarak ne kullanıyorsunuz?
Alıntı yapılan: HüseyiN.TufekCi - 12 Aralık 2020, 21:20:42Alıntı yapılan: Şeref Acar - 12 Aralık 2020, 20:50:05Arkadaşlar liner malzeme olarak ne kullanıyorsunuz? şeref usta bu el işi kağıtlarını üst üste koyup epoksi ile yapıştırıp kullanan da var. Ahşaptan yapanda var hazır da satılanlarida mevcutKağıt bana pek güven vermiyor. Hazır satan var mıdır acaba
1. Orkun AYDIN 2. Mehmet UYSAL 3. Sefa ÇABUK 4. Bülent KUTSAL 5. Görkem SAĞINMAZ 6. Şaban KURT 7. Maxilla 8. Hüseyin TÜFEKÇİ 9. Şevkat10. Adnan ERGÜN11. Eyüp APAYDIN12. Akın TEMÜR13. Mehmet ARSLAN14. wmasterfriend15. Eren TOPBAŞ16. Şeref ACAR17. Teoman ŞENGÜN18. Acur Firarda19. Mehmet ATİK20. Taner ÇİÇEK21. Emrah UĞUR22. Mehmet_23. coktar24. Setnogrom25. Emin ALBAYRAK26. Bora KENT27. SaitOlarak düzeltmek isterim , 15. numaradaki kişi benim o an nedense kendi adımla yazmışım ,yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiğim için tüm forumdan özür dilerim. “Toros” ismini listeden kaldırdım.
Bütün heryere baktım, evet Soytürk ustanın adı niye silinmiş? Halbuki tam da bu sene yeni ürettiği boyun bıçağı ile güzel denk gelmişti DTE formatı.