Eline sağlık ustam. Senin imza modelinden çok güzel bir örnek daha.
Stabilize kabza çok daha değer katmış. Kabzanın başlangıcı sivri uç iyi ayarlanmış. Ricasso çizgisi ile paralel gidiyor ve sivri uç ricasso'yu işaret eder gibi güzel ayarlanmış. Eline sağlık ustam. Bu kadar güzellik bir arada siyah namlu üzerinde kendini pek gösterememiş gibi geldi bana. 2000 kumlara kadar perdahlanmış temiz ve parlak bir namluda daha çok patlardı diye düşünüyorum. Ama sen korozyon direnci için özellikle karartmışsındır diye düşünüyorum, o açıdan bu bir eleştiri değildir. 
Teşekkür ederim ustam aynen korozyana karşı korumak istedim dediğiniz gibi yüksek kumlarda sade bir namlu çok daha iyi dururdu şüphem yok
Elime sağlık ustam, valla senin bıçakların kabzeleri nedense çok hoşuma gidiyor
Renk kombinasyonunu çok iyi yapıyorsun.
Sağolun ustam teşekkür ederim aslında çok uğraşmıyorum bu konuda tesadüf diyelim

çok güzel bir bıçak olmuş
emeğine sağlık
Teşekkür ederim ustam sağolasın
cok guzel bir bicak olmus bu Saban ustam ozellikle bu k720 leri cok merak ediyorum nasil performanslari var bir tane 30 cm.lik bowie yapiyorum bitince paylasicam bende
Teşekkür ederim ustam sağolasın yaklaşık 2 seneden beri çalışıyorum bu çelikle bir çok kişiye verdim kendimde kullanıyorum hatta sınırları zorladım kaç defa 20 cm ilk bir bıçaktı gayet güzel beni memnun ediyor yanıltmadı hiç tabi diğer çeliklerle mukayese edilmez ama karbon çeliklerinin içinde mukayese edersek ilk sıraya alırım.
Eline sağlık. 
Çok teşekkür ederim ustam sağol.
eline saglık kardesım
Sağol abi çok teşekkürler.