Bıçak Sanatı - Forum

yine av bıcakları

veysel açarı

• 207
  • Meslek: Paramedic
  • Yer: Manisa akhisar
yine av bıcakları
« : 31 Ağustos 2020, 23:31:12 »
küçük olan n690  asit karartma ve stone uygulaması yaptım kabze stabılıze hus ıthal liner toplam boy 21,5 cm sahibi kılıfa dag kecısı motıfı ıstedı yarım yamalak oldu gıbı oda
buyuk olan k720  kabze kılıf aynı 24 cm oda

dela

• *
  • 2179
  • Mehmet UYSAL
  • Yer: Mahmudiye / Eskişehir
Ynt: yine av bıcakları
« Yanıtla #1 : 01 Eylül 2020, 00:45:24 »
Elinize sağlık.

Şaban Kurt

• 1206
  • Meslek: Kamu
  • Yer: Bilecik
« Yanıtla #2 : 01 Eylül 2020, 01:22:37 »
Eline sağlık ustam kılıf olsun bıçaklar olsun çok güzel olmuşlar
Gendarmerie Special Operation...

orkunaydin350

• *
  • 1994
  • Orkun AYDIN
  • Meslek: Bilişim
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #3 : 01 Eylül 2020, 08:00:50 »
Elinize sağlık, güzel bıçaklar olmuş. Kılıf da hoş olmuş aslında. Belirgin bir motif görünmese de sanki tribal bir desenmiş gibi görünüyor. Kabzalar zaten güzel, stabilize olması da ayrıca çekici olmuş. Ben sadece ricasso alanlarındaki boşlukları beğenmedim. Sanki sap ağaçları kısa kalmış hissi veriyor. Gereğinden fazla açık ve boş kalmış.

veysel açarı

• 207
« Yanıtla #4 : 01 Eylül 2020, 10:29:50 »
Elinize sağlık.
Tesekkurler abi
Eline sağlık ustam kılıf olsun bıçaklar olsun çok güzel olmuşlar

Sağol kardeşim

Elinize sağlık, güzel bıçaklar olmuş. Kılıf da hoş olmuş aslında. Belirgin bir motif görünmese de sanki tribal bir desenmiş gibi görünüyor. Kabzalar zaten güzel, stabilize olması da ayrıca çekici olmuş. Ben sadece ricasso alanlarındaki boşlukları beğenmedim. Sanki sap ağaçları kısa kalmış hissi veriyor. Gereğinden fazla açık ve boş kalmış.
Tesekkur ederim aynen tribal siluet gibi desenlere bakıyorum kılıf ta degişik renk boyalarım yok sımdılık 

o bosluklarda aslında bılerek tercıh bıcagın goruntusu degıscek  diye daha uzun kesici  agız ıkı bıcaktada  benım için pek estetık olmucak gibiydi yine de tam ıstedıgım kabze goruntusu aslında olmadı kucuk olanın kabzesini rıcassodan arkaya dogru  Açili yapıcak tım o ara unuttum galıba duz kestim onun orası tam istedigim gibi olmadı
Buyuk olanda da parmak oyuntusunda arkaya dogru acı aslında daha az olcak tı onuda guzel hesap edememısım  ama arada bosluklar hep boyle kalcak
« Son Düzenleme: 01 Eylül 2020, 10:32:47 Gönderen: veysel açarı »

zucchero

• -Bora-
  • 420
  • Meslek: Memur
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #5 : 01 Eylül 2020, 12:21:29 »
Harika olmuş... Ellerinize sağlık...

ergun32(Rıza Ergun)

• *
  • 7
  • rıza ergun
  • Meslek: teknisyen
  • Yer: manisa
« Yanıtla #6 : 01 Eylül 2020, 16:34:46 »
elinize sağlık

Ersin Özdemir

• 2442
  • Meslek: Satış pazarlama ( Makine teknikeri ) Astas
  • Yer: İstabul- Edirne
« Yanıtla #7 : 01 Eylül 2020, 23:17:16 »
elinize sağlık

AdnanErgün

• 275
  • ae - 1992
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: Konya, Akşehir (İ) / Kayseri (M)
« Yanıtla #8 : 02 Eylül 2020, 00:12:06 »
Elinize sağlık ustam gayet güzel olmuşlar.
Kılıf da gayet başarılı bence fakat dikişler ısrarla gözüme takıldı, dikişlerde gayrinizami bir durum söz konusu bence. Yer yer dikişler büyümüş küçülmüş yer yer delikler birleşmiş gibi, bazı yerlerde de dikiş çizgisi sanki yamulmus. Dikişler daha nizami olsa muazzam olurmuş, fakat yine çok başarılı.
Orkun ustamın belirttiği ricossonun geniş olması özellikle küçük bıçakta çok belli.
Tekrardan elinize sağlık diyorum. :)

veysel açarı

• 207
« Yanıtla #9 : 02 Eylül 2020, 02:09:46 »
Elinize sağlık ustam gayet güzel olmuşlar.
Kılıf da gayet başarılı bence fakat dikişler ısrarla gözüme takıldı, dikişlerde gayrinizami bir durum söz konusu bence. Yer yer dikişler büyümüş küçülmüş yer yer delikler birleşmiş gibi, bazı yerlerde de dikiş çizgisi sanki yamulmus. Dikişler daha nizami olsa muazzam olurmuş, fakat yine çok başarılı.
Orkun ustamın belirttiği ricossonun geniş olması özellikle küçük bıçakta çok belli.
Tekrardan elinize sağlık diyorum. :)

Dikişler nizami değil doğru delik catalı kırdım hatta bır tanesı derinin icinde kaldı zorla cıkardım ondan tam olmadı dedıgım de o sorunda  vardı  boşluk sa  bilerek tercih  kiminin hoşuna gıtmıyor demeki

veysel açarı

• 207
« Yanıtla #10 : 02 Eylül 2020, 09:09:51 »
Harika olmuş... Ellerinize sağlık...
tesekkur ederim

elinize sağlık

Sağolun