Bıçak Sanatı - Forum

İlk bıçağım..

Muhammed Kargı

• 157
  • Yer: YOZGAT
İlk bıçağım..
« : 30 Temmuz 2020, 00:37:25 »
Bir süredir forumadaki ustalarımın paylaşımlarını takip edip okuyorum. Kafama takılan konularda birçok ustam çok yardımcı oldu hepsine teşekkür ederim. Malum her bıçak severin hayali bir gün hayalindeki bıçakları yapmaktır. Bende bu düşünceyle sıvadım kolları. Yaklaşık 2 ay önce ilk bıçağımı yaptım..
Çelik: Ck67
Kabza: kök zeytin+ceviz
2x6 mm ve 1x8mm pim
Toplam boy: 21 cm

AdnanErgün

• 275
  • ae - 1992
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: Konya, Akşehir (İ) / Kayseri (M)
Ynt: İlk bıçağım..
« Yanıtla #1 : 30 Temmuz 2020, 00:41:34 »
Elinize sağlık, tebrik ederim gayet güzel bir bıçak, özellikle ilk bıçak için. Şahsen devamını görmek isterim :)

Muhammed Kargı

• 157
« Yanıtla #2 : 30 Temmuz 2020, 00:44:28 »
Elinize sağlık, tebrik ederim gayet güzel bir bıçak, özellikle ilk bıçak için. Şahsen devamını görmek isterim :)
Çok teşekkür ederim hocam eksik olmayın :) Şuan 4 üncü bıçağımı yapıyorum. Yaptığım tüm bıçaklarımın fotoğrafları mevcut zamanla onlarıda paylaşacağım kısmetse

AdnanErgün

• 275
  • ae - 1992
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: Konya, Akşehir (İ) / Kayseri (M)
« Yanıtla #3 : 30 Temmuz 2020, 00:46:16 »
Bu arada bu paylaşımı bıçakçılık başlığı altında değil de fırından yeni çıktı başlığı altında yapmanız daha doğru olur. Sonraki paylaşımlar için bunu dikkate almanızda fayda var zira üç beş gün sonra eserinize yeniden bakmak istesem bulmakta güçlük çekebilirim :)
Şimdilik gerekli düzeltmeyi moderatörlerimiz yapacaktır kanaatimce.

Muhammed Kargı

• 157
« Yanıtla #4 : 30 Temmuz 2020, 00:50:16 »
Bu arada bu paylaşımı bıçakçılık başlığı altında değil de fırından yeni çıktı başlığı altında yapmanız daha doğru olur. Sonraki paylaşımlar için bunu dikkate almanızda fayda var zira üç beş gün sonra eserinize yeniden bakmak istesem bulmakta güçlük çekebilirim :)
Şimdilik gerekli düzeltmeyi moderatörlerimiz yapacaktır kanaatimce.
Moderatörlerimizden şimdiden özür diliyorum. Bir daha ki sefere ilgili bölümde paylaşırım  :)

ugurluahmet

• *
  • 45
  • Meslek: Makine Mühendisi
  • Yer: Erzurum
« Yanıtla #5 : 30 Temmuz 2020, 13:14:45 »
Ellerinize sağlık avcı ustam, güzel görünüyor

Muhammed Kargı

• 157
« Yanıtla #6 : 30 Temmuz 2020, 13:29:15 »
Ellerinize sağlık avcı ustam, güzel görünüyor
Çok teşekkür ederim ustam eksik olmayın.. saygılar

Şaban Kurt

• 1206
  • Meslek: Kamu
  • Yer: Bilecik
« Yanıtla #7 : 30 Temmuz 2020, 18:37:33 »
Eline sağlık hocam gayet güzel olmuş ilk bıçağa göre çok iyi devamı oldukça daha güzel olacaktır
Gendarmerie Special Operation...

Muhammed Kargı

• 157
« Yanıtla #8 : 30 Temmuz 2020, 22:33:36 »
Eline sağlık hocam gayet güzel olmuş ilk bıçağa göre çok iyi devamı oldukça daha güzel olacaktır
Çok teşekkür ederim şaban ustam sizlerinde desteği ile daha güzellerini yapmaya çalışacağım 👍👍