Elinize sağlık kendi yaptıgınız her zaman daha guzel ve hesaplı oluyor
Teşekkür ederim ustam.

Evet, einle yaptığın ürünün tadı bir başka oluyor:)
Mükemmel görünüyor, ellerin dert görmesin. Valla bu tür işler de en az bıçak kadar önemli, süper

Teşekkür ederim ustam
cok begendim.cok.guzel.olmus elinkze sağlık
birde rahat bir minder koydunuzmu.ohbb miss vallahii 
Teşekkür ederim ustam.

Minderleri yakinda tamam olacak inşallah

Eline sağlık ustam. Evdekileri memnun edecek her türlü çalışma daha değerli oluyor ve sana + puanla beraber extra müsamma kazandırıyor. Daha çok alan işgal edebiliyorsun, daha çok kirli ve tozlu çalışabiliyorsun, bir çok tartışmaya sebep olabilecek sorunları baştan elemiş oluyorsun.
Mutlu ev halkı, mutlu hobici demek. 
Orkun ustam çok haklısın

bu tür şeylerin faydasını çok gördüm hatta ara ara hanımdan sipariş alıyorum

kendi projelerimi yaparken söylenen hanım iş bitince "hmm vay canına becerebildi" diyor herhalde, sonra sipariş veriyor yaparsam benden iyisi yok zaten hani bir de havası oluyor kocam bana bunu yaptı diye

hiçbir siparişe yok demedim ama çocuğunda da kulağımın üzerine yattım

Böyle şeyler paylaşmayın. Sonra bizim hanım görüp aynısından sen de yap diye başıma ekşiyor.
Eline sağlık.
Hocam yengeyi kırma sen kârlı çıkarsın

sonra alimallah av sezonunda yoluna taş koyar yenge

Adnan ustam ellerine sağlık gerçekten çok güzel olmuş. Kullanabilmek varsa işin ucunda her türlüsü en kıymetlisi oluyor inanın. Çok pahalı bir ürün alıp koymuş olsaydınız oraya bu yaptığınızın ve yapacaklarınızın hazzını veremezdi size.
Teşekkür ederim Emrah ustam, evet gerçekten aynı hazzı vermiyor el emeği göz nuru daha kıymetli

Emeğine sağlık güzel olmuş
Mahmut hocam tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, zahmet etmişsiniz, dikkate alacağım.