Bıçak Sanatı - Forum

t7 den bir şefcik daha

mustafa TA4AHZ

• 400
  • Meslek: özel sektör -işçi
  • Yer: denizli
t7 den bir şefcik daha
« : 06 Haziran 2020, 19:21:21 »
selamlar değerli arkadaşlarım ve ustalarım,

t7 den ilk partide kestiğim 5. profil,  sahibi sarı renk istedi, kabzada pirinç, keten, mor gül, ve bir ağaç daha var , adını bilmiyorum :)  cila sürebilir misin abi diye sordu, sen bilirsin dedim, akrilik verniği kabaca sürdüm, bir kat daha vernik geçeceğim, epoksiyi çabuk bitiriş olsun diye denediğim kurutma yöntemi fazla geldi:) hava kabarcıkları kabzaya renk kattı, ( biliyorum kötü ama bu benim kendime tesellim :)  bu renkte ama parçalı epoksi ile eve de bir tane yapmam konusunda talimat geldi  :-\ saygı ve selamlar cümleten.

.....tarih yazmak korkaklara göre bir iş değildir.....

Emrah06

• 337
  • Meslek: Bim Management
  • Yer: Ankara
Ynt: t7 den bir şefcik daha
« Yanıtla #1 : 06 Haziran 2020, 23:13:06 »
Merhabalar, şef bıçaklarında kabza olarak bur diğerlerinden daha güzel olmuş. Epoksi kabarcıklar olmasa daha iyi olurmuş ama onlarda nazarlığı olsun.
Ateşe dayanabildiğin kadar günah işle...

dela

• *
  • 2187
  • Mehmet UYSAL
  • Yer: Mahmudiye / Eskişehir
« Yanıtla #2 : 07 Haziran 2020, 00:54:45 »
Eline sağlık.

mustafa TA4AHZ

• 400
  • Meslek: özel sektör -işçi
  • Yer: denizli
« Yanıtla #3 : 07 Haziran 2020, 01:02:02 »
Merhabalar, şef bıçaklarında kabza olarak bur diğerlerinden daha güzel olmuş. Epoksi kabarcıklar olmasa daha iyi olurmuş ama onlarda nazarlığı olsun.

sağ olasın ustam,
birkaç dk ile kaçırdım kabarcıksız ve cam gibi olan dökümü ama çözdüm diyebilirim, renk olarak bu rengi kullanmak hiç aklıma gelmemişti, renk güzelmiş, kullanmaya devam edeceğim gibi :) evet ustam, tecrübe etmeye devam ediyorum. var olun.
Eline sağlık.

sağ olun ustam teşekkür ederim.
« Son Düzenleme: 07 Haziran 2020, 01:13:18 Gönderen: mustafa09 »
.....tarih yazmak korkaklara göre bir iş değildir.....