modeli ve klifi cok guzel.olmus elinize sağlık
Çok teşekkürler.
Eline sağlık.
Şirin olmuş.
Teşekkürler.
Elinize sağlık güzel bir bıçak olmuş, gayet temiz ve özenli bir işçilik var. Başarılar diliyorum.
Çok teşekkürler. Valla bir kaç bıçakla aynı anda uğraştığım için tam olarak ne kadar uğraştım bu bıçağa söyleyemiyorum ama bir aydan fazladır elimde diyebilirim

Elimden geldikçe özenli yapmaya çalıştım, bıçakla uğraşırken (ahşap oymada da) "hadi artık bitireyim şunu, bir an önce bitmiş halini alayım elime" diye bir his içimde beni zorlamaya başlayınca hemen işi olduğu gibi bırakıp başından kalkmayı öğrendim

kalkamazsam o an, elimdeki işi ister istemez acele ile devam ettiğim için hatalarla dolduruyorum. Çok uzun süre, şu içimden geçen sesin varlığını bile farketmemiştim

Farkedip üstesinden gelebilmek büyük bir başarı kendi adıma

Çok şık ve temiz olmuş. Elinize sağlık kutlarım. İyi emek vermişsiniz ve modeli iyi güzel çizmişsiniz. İkinci çalışma için çok başarılı, kutluyorum. 
Çok teşekkürler, bu bıçak için ilk çizimim çok daha farklıydı aslında

çizim teoride çok güzel görünse de, pratikte hiçte kullanışlı olmayacağını çeliği kesmeye niyetlendiğimde farkettim ve o an çizimi çelik üzerinde değiştirdim. Öncelikle namluyu daha uzun, kabzeyi daha kısa yapacaktım, Allah'tan değiştirmişim

Elinize sağlık çok şık duruyor
Çok teşekkürler.