Öncelikle ilginiz ve yardımınız için çok teşekkür ederim. Tasarım önerilerinizi dikkate alacağım. Boyum 2 metre ellerim de biraz büyük, bıçağı tutarken kabzanın biraz elimin arkasından gözükmesini istiyorum o yüzden biraz uzun olsun istedim ama kabzayı yapmaya başladığımda önerilerinizi dikkate alacağım.
Ayrıca hoş buldum bu forumu ve bu konuyu google üzerinden araştırma yaparken buldum ve bu konu üzerine danışmak için üye olduğumdan kurallardan pek haberim yoktu açıkçası, ama onu da öğrenip yapmam gerekenleri yapacağım
D3 seçmemin sebebi
www.metalavm.com adresli siteden kolaylıkla istediğim boyutta alabiliyor olmamdı biraz araştırma yapıp lama halinde sipariş edip üzerinde çalışmaya başladım yaptığım araştırmalarda bu çeliğin sorun teşkil etmeyeceğine de bu forumda bir sayfadan ulaşmıştım yanlış hatırlamıyorsam. Neticede büyük bir hevesle çalıştım, bugün de biraz uğraştım ve bıçağın son hali bu.
şu anda bu çelikten vazgeçip başka bir çelik alma sınırını çoktan geçmiş durumdayım inşallah bir dahaki sefere verdiğiniz pek kıymetli bilgileri değerlendirip daha doğru bir tercih yapacağım.
bu foruma yeni katılmış olmama karşın bu yaptığım ilk bıçak değil daha öncesinden de birkaç tecrübem oldu bir atölyem vardı kapatmak zorunda kaldık, aletlerim hala duruyor bir bahçede sınırları zorlayarak kullanabildiğim bir avuç taşlama makinesi ve eğelerle yapabildiğim en alengirli bıçağı yapıp bir kenara koymak istedim doğrusu, daha sonrası nasıl gelir bilmiyorum şu an için, ama son yaptığım bıçak olacağını da sanmam çok keyif alıyorum çünkü bu işlerden. Sizin gibi bilgi alabileceğim kişileri de buldum, zaman buldukça daha çok sürer gider bu hikaye.