Bıçak Sanatı - Forum

İlk Bıçağım...

Temur.akin

• 442
  • Meslek: İnşaat Müh.
  • Yer: Istanbul
Ynt: İlk Bıçağım...
« Yanıtla #20 : 02 Mayıs 2020, 01:26:04 »
İlk bıçağın yeri bambaşkadır hep. Elinize sağlık güzel bıçak olmuş. Ama bir şey dikkatimi çekti bu renkte venge ağacı ilk defa görüyorum, emin misiniz ağacın venge olduğuna.
Emrah eline sağlık ilk çalışma için gayet başarılı.
Sapta kullandığınız ahşap beyaz wenge diye bilinen Lati isimli ahşaba benziyor. Tüm özellikleri wenge ile aynıdır. Sap için kesinlikle uygun bir ahşaptır.

Teşekkür ederim ustam.  bu ahşap beni biraz zorladı ama, sonradan kararmaya başladı biraz sanırım bu kabzayı söküp yenisini yapmayı düşünüyorum.

Ustam yanlış anlaşıldım. Ben genel muhabbet anlamında söyledim, çalışmanızı eleştirmek anlamında değil. Ben hala simetrik ağız açmakta zorlanıyorum makinada hemde. Elde yapılan çalışmanıza göre çok iyi çalışmanız. Ben yanlış anlattım derdimi sanırım. “Bende” kısmını yanlış yazmışım, ben başaramamıştım olacaktı. Sitem etmekte haklısınız yanlışlık olmuş.

Saygılarımla,

Temur ustam rica ederim, sitem etmedim. Eksikleri var ise yazmanız beni çok mutlu eder. Mesela biraz önce bir video izlediğimde benim bıçağımdaki bileyleme oyuğunun oradan başlatmam lazımmış aslında taşlamayı ama o an düşünmemişim onu heyecanla sanırım :) forumdaki kimseye sitem edemem burada herkez karşılıksız en azından zamanını ayırıp yorum yapıyor.

Saygılarımla.

Ustam forum ile ilgili bir bilgi vereyim. Yaptığınız çalışmanın eleştirilmesini isterseniz “Mercek Altında” bölümünde konu açınız. Mercek altında yayınlayınca herkes eksikler söylemek gözüyle bakar çalışmaya.

Saygılarımla,
İşte bu bizim hikayemiz, öyle saf öyle çelik...