Elinize sağlık hocam.Ahşap dışında bir ayrıntı buldum. Tırnak çentiği.
Sefa hocam ellerinize sağlık çok güzel duruyor, yapım aşamalarının resimleri var mı acaba çok merak ettim.
Elinize sağlık hocam. Bu çakının formu çok hoşuma gidiyor, namlu sırtının kabza hizasından yukarı çıkışı beni benden alıyor. Başarılar ve sağlıklı günler diliyorum.
Elinize sağlık ustam harika görünüyor
Alıntı yapılan: Emrah06 - 27 Nisan 2020, 07:13:14Sefa hocam ellerinize sağlık çok güzel duruyor, yapım aşamalarının resimleri var mı acaba çok merak ettim.Sağolasın Emrah, maalesef yapım fotoğrafları yok
Alıntı yapılan: sefaçabuk - 27 Nisan 2020, 22:30:36Alıntı yapılan: Emrah06 - 27 Nisan 2020, 07:13:14Sefa hocam ellerinize sağlık çok güzel duruyor, yapım aşamalarının resimleri var mı acaba çok merak ettim.Sağolasın Emrah, maalesef yapım fotoğrafları yok Az buçuk kıyısından köşesindende mi yok Sefa hocam, çok yakışıklı duruyor gerçekten. Bende bir tantoya başlayacağım kısmetse yarından itibaren sonraki hedefimde inşallah bu olacak çıraklar ustalarından ne görürlerse artık.
Elinize sağlık ustam. Gayet cezbedici olmuş.
Emrah, ucundan kıyısından da yok, olsa zaten paylaşırdım ama genel bir fikir vermesi açısından ve temel mantığı anlamak açısından yıllar önce bir baslıkta çakıyla ilgili deneyimimi paylaşmıştım. Belki o başlığı incelersen temel mantık üzerinden gidip namlu formunu buna uydurabilirsin.https://www.bicaksanati.com/forum/index.php?topic=359.0
Hocam elinize sağlık, çok güzel gerçekten. İki sorum olacak, yanaklar ve kilit de paslanmaz mı? Kabza kısımlardaki piramit tepeyi nasıl yaptınız? Dar kısımları sivriltip birleştirmek kolay gibi ama geniş tabanları nasıl karşılıklı sivri şekilde birleştirdiniz, onu hayal edemedim.