Bu en sevdiğim oldu . Gittikçe zaten daha çok özenerek o ilk heyacanı atlatarak yaptığım bir iş oldu. Japon tarzı nakiri gibi olsun istedim. Evdekal bıçağı demeye gerek yok zaten şu sıra herkes için bıçak adına bir fırsat oldu

Namludaki polisaj ve ısıl işlem dışında herşey elde yapıldı.O yüzden bir ay sürdü zaten . Tek sevmediğim kısmı beceremediğim bakır balçak ve namlu arasında birleşim yerindeki o boşluklar doldurdum ama işte olduğu kadar. Benim için eleştri ve değerli yorumlarınız çok önemli
Çelik: N690 (Bıçakyap.com)
Sap: Epoksi+Kök ceviz (Erbab wood. Bursada bir abimiz yapıyor daha öncesinde konusu açıldı)
Isıl işlem : Böhlerde yapıldı. 58Hrc
Bakır balçak ve sapın bitişinde 1500 kum zımpara sonrası gravür makinesi ile parlatma.
Toplam boy 336mm kesici ağız 170mm namlu genişliği 39mm et kalınlığı 3mm






