Eline sağlık. Güzel çalışma.Yalnız bademe heveslendirdin beni. Köyde ayakta kurumuş kıvrımlı, yumrulu kalıncabadem ağacımız var. Şu yasaklar bitsin koşturup gidiyorum.
elinize sağlık, namlu farklı ve güzel olmuş, malzeme tedariğinden sonra denemek isterim benzer bir modelini,
Görebildiğim kadarıyla son fotoğrafta sırtta biraz daha zımpara ve temizlik ihtiyacı kalmış. Başka eleştirilebilecek bir yer göremedim ben. İki ağız da merkezde ve bıçağın ucunda birleşmiş. Düz bir çizgi ile birleşmişler. O açıdan yalancı ağzın dar olması için namlu ucunu yukarı taşımanız gerekirdi. Birinci ağzı aşağıya doğru biraz daha uzatsanız yalancı ağız daha dar kalırdı ve belki daha güzel görünürdü ama bu seferde baya geniş bir namlu olurdu. Yani elma soymayacaksanız bence dert etmeniz gereken birşey yok. Bıçağın daha çok askeri bir havası var ve o amaca başarılı şekilde hizmet edecekse günlük kullanım sorunlarını dert etmenize gerek yok. Zaten askeri bıçaklar yeterince çirkin. Sizinkini tenzih ediyorum, çift renk kabza ve karartılmış namlusuyla güzel görünüyor. Elinize sağlık.
Elinize sağlık güzel olmuş kabza özellikle mikarta biraz daha perdaha ihtiyacı var kalın kumdan kalan pürüzlü bir kısım kalmış pimlerinde üstünden geçilse daha güzel olur bence.
10 üzerinden 9.75 alor 👍👍👍 bana tek kusuru üst taraftaki çıkıntı geldi. Onun haricinde tüm detaylar süper. Badem yakışmış, siyah mimarda ile de süper uyumlu olmuş. Kimler dediğin gibi daha köyü ve 1-2 mm daha büyük olabilirmiş. Ellerine sağlık.
Bahsettiginiz yalancı agız genişligi hariç göze batan birsey göremedim. Bütün olarak güzel bir bıçak olmus ve temiz bir iş. Eline saglık ustam