Tekrardan merhabalar, makas serisinden devam ederken bir arkadaşın ricası üzerine yeni bir çizim yaptım aynı modeli farklı malzemelerle ufak farklılıklarla onun için uygulayacağım. Model, ele oturuşu vs. olarak benim çok hoşuma gitti. Hem bir bowie havası yaratıyor hem de bushcraft tarzında. Ağızı makine yerine rampada eğeyle açtım. Sap kısmına da kabzadan kesilen artık parçalardan birkaç ekleme yaptım ip de rahmetli köpeğimin bağcığını kemirdiği timberland ayakkabımdan ve babama geçmiş doğum günü hediyesi oldu kendisi.
Namluda ateş tuğlası çamurundan hamon denedim izler gayet güzeldi 2k ya kadar zımparaladım ardından F3CL ye daldırıp çıkardığımda izler harika duruyordu sonra tekrar 2 k zımpara yaptım izler %90 kayboldu

acaba 2-3 saat beklemelimiyim diye düşündüm. Bu konuda detaylı bilgiverebilecek varsa sevinirim açıkcası. Kabza kısmına neredeyse bıçak kadar uğraştım desem yeri her halde. Şu ahşap işi yorucu olmasa da çok vaktimi alıyor benim sizlerinde öylemidir bilmiyorum ama umarım yanlız değilimdir. Bu arada madem arkadaşa çizdin neden aynısını kendine yaptın sorusu gelirse arkadaş vanadis 8 den istedi ben de çok daha titiz olmak adına bir demo çalışmak istedim. Sonuç oldukça pozitif. Değerli vaktinizi ayırıp okuduğunuz için şimdiden teşekkür ediyorum yeni çalışmalarda görüşmek dileğiyle esenlikler diliyorum hepinize

Çelik: 1060
Kabza: Zebrana
Kalınlık:4 mm
Boy: 25 cm
Namlu Boyu: 11,1 cm
En geniş En: 3,7 cm
Isıl işlem: Yağda- Atş Tuğlası