harika bir form; yan profil avına odaklanmış bir kurt, aslan silüeti canlandırdı bende..emeğinize sağlık.
Naçizane; kabzanın sırt kısmındaki azalan kısım tutuş konforunu azaltıyor mu? Ben olsam oraya ayrıca ince bir baş parmak dayama-kaymayı önleme tırtığı eklerdim. Namlu sırt uc kısmına ufak bir yalancı ağız düşünülebilir.Son olarak ebat 17.5 e, namlu 7.5 civarına çekilirse de çok hoş bir everydaycarry bıçağı olur.
Saygılarımla
teşekkür ederim; çizgilerin ve formun dinamiklik katması için, çok git-geller yaptım zihnimde... Baş parmak dayamayı düşünmüş başta profili o şekilde şekillendirmiştim ama sırtı çizgisinin yalın olması daha iyi geldi bana. Yalancı ağız olmayacak şey değil...

Valla dönüp dönüp bakıyorum fotolara. Önce şurası şöyle olsaydı diyebileceğim bir detay arayıp durdu gözlerim; bulamadım. Sonra ne yapmış da bu kadar çekici olmuş diye keşfetmeye çalıştım. Bütün detaylar ayrı ayrı birbirine uyumlu olmuş. Profil tasarımı, kabza malzemesi ve birleştirme yöntemi, rengi... Hepsi uyumlu. Maşallah. Eline sağlık.
Teoman çok teşekkür ederim; yapım sürecinde hiç acele etmedim, zihnimde taşıdım uğraşmadığım zaman bile...

Gayet güzel.
Teşekkür ederim.

Heavy metal thunder ne acaba?
Bıçak çok güzel. Elinize sağlık. Ana merakımı mazur görün nedir bu hevi metal tandır?
İlk "heavy metal" sözü geçen "born to be wild" adlı yabancı bir rock-metal şarkının sözlerinden (ağır metal gürültüsü-şimşeği); iş bittiğinde mırıldandığım şarkı oldu...
O şarkıyı bilirim aslnda. Sözlerini de bildiğimi sanırdım. Nedense heavy metal diyince aklıma toksik olan metalik elementler gelmişti
Kafam neredeyse artık...
Bıçağa bir daha baktım da... Muazzam detaylar var. Tekrar elinize sağlık.
Bu arada madem eskileri seviyorsunuz CCR grubunu da seversiniz belki.
Mehmet sanırım hepimiz metalurjik pencereden bakıyoruz metallere.

CCR ile aynı dönemin müzisyenleri fakat bilmiyordum; aslında bu kadar da eski frekansta değilim ama hangisi olursa olsun müzik güzelldir. Teşekkürler bu arada...
Valla bende başlığı görünce aklıma doğrudan AC&DC Thunderstruck geldi ama tutturamamışım
bıçak çok iyi bu arada.
Sefa hocam "Thunderstruck" ismi de olurmuş; bıçakla klip çekersem bu şarkıyla giriş yaparım...

Teşekkür ederim.