Evet o konuyu hatırlıyorum ve aynı termokupl. Bu termokuplu ben de kullanıyorum ama hassasiyetinin ne kadar doğru olduğu bence tartışma konusu çünkü cihaz bu kadar yüksek sıcaklıklar için üretilmemiş.
Alıntı yapılan: Huseyin KESKİN - 15 Mart 2020, 13:19:21Evet o konuyu hatırlıyorum ve aynı termokupl. Bu termokuplu ben de kullanıyorum ama hassasiyetinin ne kadar doğru olduğu bence tartışma konusu çünkü cihaz bu kadar yüksek sıcaklıklar için üretilmemiş.Ustam belli bi sıcaklığın üzerinde mi hassasiyetini yitiriyor. Yoksa her sıcaklıkta mı güvenilmez sonuçlar veriyor??
Alıntı yapılan: Muhammed66 - 16 Mart 2020, 20:01:55Alıntı yapılan: Huseyin KESKİN - 15 Mart 2020, 13:19:21Evet o konuyu hatırlıyorum ve aynı termokupl. Bu termokuplu ben de kullanıyorum ama hassasiyetinin ne kadar doğru olduğu bence tartışma konusu çünkü cihaz bu kadar yüksek sıcaklıklar için üretilmemiş.Ustam belli bi sıcaklığın üzerinde mi hassasiyetini yitiriyor. Yoksa her sıcaklıkta mı güvenilmez sonuçlar veriyor??Açıkçası çok detaylıca inceleyip bakmadım sebebi kalibre edemeyecek olmamdı. Zaten ucuz aletler olduğu için kaliteli probu olan bir ustamız ikisini kıyaslayarak sonucunu bizlerle paylaşması çok daha iyi ve güvenilir olur.