cok yakışıkli olmus gule güle kullanın
Hayırlı olsun,güle güle kullanın yada izleyin.Ama sehpa gerçekten sanat eseri olmuş,elinize sağlık.
Sehpa örsü sollamış, mükemmel olmuş, düşünen yapan ve emek veren herkesin eline. aklına sağlık.
Çok güzel olmuş , emeğinize sağlık Kullanın bence bu örsü , çınlasın dursun
Hayırlı olsun ve emeğinize sağlık. Birbirine çok yakışmışlar. Ve güzel bir koleksiyon ürünü çıkmış ortaya. Bravo, güle güle kullanın.
Hayırlı olsun, elinize sağlık. Son fotoğrafa bakınca örs aslında o kadar da güzel değilmiş ama önceki fotoğraflarda Adriana Lima gibi çıkmış. Sehpa gerçekten güzel olmuş ve tüm görüntüyü değiştiriyor. Güle güle kullanın.
Çok şık görünüyor. Güzel günlerde kullanın.
güle güle kullanın. iyi iş çıkarmışsınız.
Vallahi bende ne diyeceğimi bilemedim. Hani böyle sokakta mendil satan çocuktan bir star çıkmış gibi olmuş. Türkiyede görmek istediğimiz oh be bizden de böyle adamlar çıkarmış dediğimiz bir durum olmuş. fazla söze gerek yok goca gonyalı yapacağını yapmış çok da güzel yapmış. Maşallah. En kısa zamanda başka örslerde bulmanız dileğiyle
Sehpa örsü tokatlamış ustam elinize sağlık hayırlı olsun güle güle kullanın bendede 50 ve 86 kg kohlswa mevcut fazla ayrıntıya gerek duyulmadan bu tarz sehpa yapma imkanınız varmı.
Alıntı yapılan: Şaban Kurt - 14 Kasım 2019, 21:22:56Sehpa örsü tokatlamış ustam elinize sağlık hayırlı olsun güle güle kullanın bendede 50 ve 86 kg kohlswa mevcut fazla ayrıntıya gerek duyulmadan bu tarz sehpa yapma imkanınız varmı.Teşekkür ederim Şaban ustam, Yaptığım işi önce kendimin beğenmesini öncelerim çalışma prensibim işin hakkını vermektir bu sehpaya yakışan bana göre ayrıntı ve detaylarıdır isterseniz yaparım
Alıntı yapılan: Emretpc - 14 Kasım 2019, 22:20:30Alıntı yapılan: Şaban Kurt - 14 Kasım 2019, 21:22:56Sehpa örsü tokatlamış ustam elinize sağlık hayırlı olsun güle güle kullanın bendede 50 ve 86 kg kohlswa mevcut fazla ayrıntıya gerek duyulmadan bu tarz sehpa yapma imkanınız varmı.Teşekkür ederim Şaban ustam, Yaptığım işi önce kendimin beğenmesini öncelerim çalışma prensibim işin hakkını vermektir bu sehpaya yakışan bana göre ayrıntı ve detaylarıdır isterseniz yaparım Anladım saygı duyarım ustam özelden telefon numarasını yazarmısınız detaylı yarın konuşalım teşekkürler tekrar.
İyi fikir. Harika olmuş. Bir şeyi merak ettim. Yapısından dolayı sesi artırma durumu var mı?