Bıçak Sanatı - Forum

Vefat

Mehmet GENÇ

• 2368
  • Mehmet GENÇ-1969
    • gencbicak
  • Meslek: Bıçak imalatı-Makine Teknikeri 0 536 215 93 26
  • Yer: Giresun Merkez
Vefat
« : 07 Ekim 2019, 08:59:37 »
Bıçak meraklısı bıçak dostu abimiz sayın Av.Mehmet ŞENTÜRK İstanbul'da vefat etmiştir.Dün toprağa verildi.
''Keskin Bıçak Ençok Sahibini Keser''

Levent Bulut

• 112
  • Meslek: Akademisyen
  • Yer: Ankara
Ynt: Vefat
« Yanıtla #1 : 07 Ekim 2019, 10:12:42 »
Allah rahmet eylesin, sevenlerine sabırlar ihsan etsin inşallah.

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #2 : 07 Ekim 2019, 10:27:23 »
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

mehmet_

• 1011
« Yanıtla #3 : 07 Ekim 2019, 11:20:29 »
Allah rahmet eylesin. Sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum.
I stopped explaining myself when I realized people only understand from their level of perception.

https://www.instagram.com/atolye_dervis/

Hakan Polat

• 248
  • Meslek: muhasebeci
  • Yer: izmir bayraklı
« Yanıtla #4 : 07 Ekim 2019, 13:08:47 »
Allah rahmet eylesin.

HüseyiN.TufekCi

• 269
  • hüseyin
  • Meslek: Elektrik
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #5 : 07 Ekim 2019, 13:41:04 »
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Beni ancak bir ÂMÂ gördü, göremeden anladı neler hissettiğimi.Dert size zeval olmaz. Bana ancak dilsiz anlattı dili olanın dile getiremediklerini.Teşbihte kusur olmaz.

cem eser

• 752
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: Ereğli/KONYA
« Yanıtla #6 : 07 Ekim 2019, 15:51:05 »
Allah c.c. rahmet eylesin.
Bir avuç toprak,birazda suyum ben.
Neyimle övüneyim,işte buyum ben.

emremg46

• 135
  • Emre GÜZELGÖRÜR
  • Meslek: Öğrenci(makine müh.)
  • Yer: Kahramanmaraş
« Yanıtla #7 : 07 Ekim 2019, 18:26:53 »
Allah rahmet eylesin , kalanlarına sağlık versin.
o güzel insanlar , o güzel atlara bindiler ve gittiler.

Soytürk Dönmez

• 4198
  • Meslek: Dövme Bıçak
  • Yer: İstanbul-Büyükçekmece
« Yanıtla #8 : 07 Ekim 2019, 20:44:28 »
Bıçak meraklısı bıçak dostu abimiz sayın Av.Mehmet ŞENTÜRK İstanbul'da vefat etmiştir.Dün toprağa verildi.

Allah rahmet eylesin ama Mehmet ustam foruma üye olmayan, yada üye olsa bile birşey paylaşmayan, bıçak yapmayan her bıçak severi burada duyurursak bununla baş edemeyiz.

Şaban Kurt

• 1206
  • Meslek: Kamu
  • Yer: Bilecik
« Yanıtla #9 : 08 Ekim 2019, 00:03:46 »
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Gendarmerie Special Operation...

özdemir murat

• 160
  • Meslek: Kamu
  • Yer: Diyarbakır
« Yanıtla #10 : 08 Ekim 2019, 00:04:27 »
Allah rahmet eylesin.

fatihaydın

• 779
  • Meslek: SATIŞ
  • Yer: İstanbul Kayaşehir
« Yanıtla #11 : 08 Ekim 2019, 17:08:48 »

Allah rahmet eylesin ama Mehmet ustam foruma üye olmayan, yada üye olsa bile birşey paylaşmayan, bıçak yapmayan her bıçak severi burada duyurursak bununla baş edemeyiz.
Soytürk Mehmet Şentürk foruma üye diye biliyorum, ayrıca Mehmet Şentürk diye aratınca birden fazla paylaşımı çıkıyor,
vefat eden her kim olursa olsun, önemli olan tanışıklığımız varsa bir merhabanın hatırına duyuru yapmak lazım,bize bir zarar vermez diye düşünüyorum.
Allah rahmet etsin.

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #12 : 08 Ekim 2019, 19:25:28 »
Aşağıdaki emsallere bakarak değerlendirdiğimde bu başlıkta bir mahzur olmadığı kanısına vardım.

Üyelerimizden olmamamasına, bıçak yapmamış olmasına rağmen üye akrabaları için dahi bu güne kadar başsağlığı başlıkları açtık ve baş sağlığı dileklerimizi ilettik.Sefa Çabuk ustamızın, Soytürk ustamızın, Yunus Emre Tok ustamızın, Serkan Özaydın ustamızın babalarının, Taner ustanın nenesinin vefat haberi için başlık açtık.

Ayrıca üye olmayan, kimi de bıçakçılık ile ilgili olmayan şu isimler için de baş sağlığı başlığı açtık:
* Taşkent Bıçağı, Şenel Usta
* Altın Elbiseli Adam, Barkın Bayoğlu
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

bulaycı

• 358
  • bülent bulaycı
  • Meslek: emekli
  • Yer: ankara
« Yanıtla #13 : 08 Ekim 2019, 20:42:11 »
Allah rahmet eylesin.

Soytürk Dönmez

• 4198
  • Meslek: Dövme Bıçak
  • Yer: İstanbul-Büyükçekmece
« Yanıtla #14 : 08 Ekim 2019, 21:27:00 »

Soytürk Mehmet Şentürk foruma üye diye biliyorum, ayrıca Mehmet Şentürk diye aratınca birden fazla paylaşımı çıkıyor,
vefat eden her kim olursa olsun, önemli olan tanışıklığımız varsa bir merhabanın hatırına duyuru yapmak lazım,bize bir zarar vermez diye düşünüyorum.
Allah rahmet etsin.

Üye olan Mehmet Şentürk iç mimardı   Avukat değil ve Adapazarı yada Kocaeli idi ikametgahı. Aynı kişi ise elbette sorun değil ama aynı kişi olduğunu sanmıyorum.  Forum üyelerinin 1. dereceden akrabalarının duyuru yapılması kadar normal bir şey yok, lakin her bıçak severin duyurusunun yapılmamasına itirazım, yani forumla alakası olmayanlara itirazım.

berdohan

• Mr. Bilge ERDOHAN (47)
  • 581
  • Meslek: Elektronik Müh.
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #15 : 14 Ekim 2019, 10:17:28 »

Allah rahmet etsin.

Üye olan Mehmet Şentürk iç mimardı   Avukat değil ve Adapazarı yada Kocaeli idi ikametgahı. Aynı kişi ise elbette sorun değil ama aynı kişi olduğunu sanmıyorum.  Forum üyelerinin 1. dereceden akrabalarının duyuru yapılması kadar normal bir şey yok, lakin her bıçak severin duyurusunun yapılmamasına itirazım, yani forumla alakası olmayanlara itirazım.

Ben yazacaktım ki Soytürk  ustam yazmış. İsim benzerliği olma ihtimali yüksek. Duyuru ile ilgili kişinin izni veya isteği doğrultusunda iş yapılması sizce de daha doğru değil mi?
Tecrübe dünyanın en pahalı şeyidir.
Bilge ERDOHAN

Mehmet GENÇ

• 2368
  • Mehmet GENÇ-1969
    • gencbicak
  • Meslek: Bıçak imalatı-Makine Teknikeri 0 536 215 93 26
  • Yer: Giresun Merkez
« Yanıtla #16 : 26 Ekim 2019, 20:38:56 »
Soytürk usta mesajını yeni gördüm av. Mehmet şentürk formun çok eski üyesi bende formdan tanıştım ama ism farklıydı unuttum şimdi yorumlar yazıyordu yıllardır hastalığı bedeniyle girmemiş olabilir.

''Keskin Bıçak Ençok Sahibini Keser''