Bu videoyu Facebook'ta bir paylaşımda görmüştüm. Ekin Karagöz paylaşmış. Ondan görüp ben de burada paylaştım. Kusuruma bakmasın.
Eylem ustam ben paylaşmıştım, ne kusuru, siz burada paylaştığınız için mutlu bile oldum
Ben bu videoda Heuer'in 120lik küçük mengenesinin performansına çok şaşırdım, mengene yalnızca 9 kg ağırlığında. Testte ne Wilton'lar ne de Yost Heuer'in gösterdiği performansı gösteremedi. Harbor Freight zaten ucuzluğu ile bilinen bir firma, o yüzden insanların ondan pek bir şey bekleyeceğini sanmıyorum fakat Wilton gibi üst segment ürün üreten bir firmanın mengenelerinin fiyatlarına bakarsak buradaki performanslarından çok daha fazlasını bekledim. Üstelik Wilton'ların ağırlığı 15 kg civarı. Döküm demir mengenelerin ve dövme kalitesinin farkı ortaya çıkmış oldu. Facebook'taki paylaşımda Soytürk ustam da İzeltaş'ın Heuer'e benzerliğinden bahsetmişti. Gerçekten İzeltaş hem dizayn açısından hem de dövmeden imal olması açısından Heuer'e benziyor, denemedim ancak görünen o ki o yüksek fiyatını hak eden bir mengene İzeltaş.