Elinizden çıktığı her yönüyle belli elinize sağlık 
Sağolasın Hüseyin, teşekkürler.
Sefa hocam, her çalışmanızın başlığını gördüğümde acaba şimdi bizi ne bekliyor diye iç geçirmekten kendimi alamıyorum. Gayet basit malzemeleri estetik dokunuşlarla çok güzel bir sanat eserine dönüştürüyorsunuz. Tebrik ediyorum. Sağlığınız huzurunuz daim olsun.
Dremel uçları ile desen verdiğinizi düşündüğüm ahşapta, aparat sonrası zımpara temizliğini nasıl yapıyorsunuz?, hiç pütür kalmamış uygulama sonrası.
DTE etkinliği için yaptığım kridashi de ( Akşam yayınlayacağım) kabzada desen verdikten sonra 2000 kum zımparayı beze sarıp bastırmadan parlatmaya çalıştım. doğru bir metot mudur?
Saygılarımla,
Çok teşekkürler Temur, sağolasın. Haklısın buradaki desenleri Dremelle verdim, yer yer pütür kalıyor, bunu yok etmenin en iyi yolu skoç kullanmak. Bildiğimiz mutfakta kullanılan skoç brayt

Sonra zımpara.
Elinize sağlık hocam, bu ne güzellik maşallah. Çeliğin tedariği nasıl oldu? Başka bir malzemeden geri dönüşüm mü yoksa W2 lama olarak mı tedarik ettiniz?
Orkun elimde plaka olarak W1 var ama ondan kullanmadım, bu kalitesinden emin olduğum eski bir eğe idi.
Hocam elinize sağlık.
Orasına baktım... Burasına baktım....
Her yerini sormam lazım.
Pes. Sorum yok. 
Sen nezaketinden öyle demişsindir hocam, eminim

Yoksa buradaki işlemlerin hepsini en az bu kadar yapabileceğinden hiç kuşkum yok. Sağolasın.
Ellerine sağlık Hocam, hem güzel hemde kullanışlı bıçak olmuş 
Çok sağol Salim, teşekkürler ( herşey için

)