İlk bakışta kartlık sandım hocam farklı tarzlar her zaman ilgi çekici oluyor pro kesme çakılarından formu çok farklı ve güzel ceviz yine görsel açıdan çok hoş durmuş elinize kolunuza sağlık.
Çok teşekkürler, bende farklı işler yapmaktan hoşlanıyorum

sağolasın.
Sefa abi ellerine sağlık. Çok güzel bir çalışma olmuş. Ne yalan söyleyeyim aklıma filmlerde mafyalar hasımlarının parmaklarını puro makasına koyup kestikleri sahne geldi. 
Valla aynısı benim de aklıma geldi

sağolasın.
Hocam elinize sağlık.
İhtiyaç hissetmesem de bayıldım. 
Hulusi kENTMEN'den, puro sarımına,
giyotinden, sünnetçiye kadar herkesi farklı yerlere götürecek bir çalışma olmuş. 
Haklısın Hocam, aletin çağrışımları güçlü harbiden

Çok teşekkürler.
Sefa hocam eline sağlık yine yapmışsın yapacağını.İnan bana videoyu izledikten, hele hele o "kırt" sesini duyduktan sonra bir pro yakasım geldi.🙂
Tahrik ediyor diyorsun yani

çok sağol Cem.
Çok şık bi aksesuar olmuş.
Çok teşekkürler.
Ağabey çok güzel olmuş. Ceviz yine kendisini göstermiş ellerine sağlık. 
Sağolasın Abdullah.
Elinize sağlık, standart dışı bir kesici
ceviz harika
Çok teşekkürler.
Evet insanın ihtiyacı olmasa bile özeniyor gerçekten.
Hem çok şık hem de karizma bir aksesuar olmuş. Ceviz de harikaymış. Ama bu tür suyla karşılaşmayacak bir kesici için paslanmaz kullanmanıza şaşırdım hocam. Muhtemelen istek bu yöndeydi diye tahmin ediyorum. Yanaklardaki saclar nedir?
Haklısın suyla karşılaşmayacak ama ağız aşırı derecede ince bu nedenle yapının biraz daha karbürlü olması için paslanmaz tercih ettim, en azından uzun bir süre bu keskinliği korusun. Yanaklarda 1.5 mm 304 kalite paslanmaz malzeme kullandım. Teşekkürler, sağolasın.
Sefa hocam, gerçekten çok güzel planlamışsınız. Çok güzel bir aksesuar olmuş. Giyotin mubarek..
Çok teşekkürler, sağolasın.