Elinize sağlık hocam.cok öykündüm şuan 😁
Elinize sağlık, ben de tesisi kursam başlayacağım
Mehmet abi çok güzeller. Ellerin dert görmesin. Tanto öykünmesi çok hoşuma gitti.
Tanto'nun namlu kısmı çok güzel, elinize sağlık. Uç kısımdaki keskin dönüşlü burnu(kissaki) yapmaya gözüm kesmiyor. Yoksa ben de tanto hayranıyım ve daha şimdiden yapamıyor olmama rağmen birkaç kişiye, gerçekten hakeden birkaç kişiye, yapma sözü verdim.
Alıntı yapılan: HüseyiN.TufekCi - 08 Haziran 2019, 22:19:10Elinize sağlık hocam.cok öykündüm şuan 😁Teşekkür ederim.Öykünme espirisi... İyiydi. Alıntı yapılan: Levo - 08 Haziran 2019, 22:42:07Elinize sağlık, ben de tesisi kursam başlayacağım Sağolasın. Eldeki ne imkan varsa başla. Gerisi gelir.Alıntı yapılan: CENGaver42 - 09 Haziran 2019, 01:05:50Mehmet abi çok güzeller. Ellerin dert görmesin. Tanto öykünmesi çok hoşuma gitti. Sağolasın. Namludaki daire testerenin balans çizgisini su verdikten sonra farkettim. Tufalin altında kalmış.Pim delikleri de var. Sap takılabilir. Tercih edersen daha temizini sana yapmaya çalışayım.
.........Teşekkür ederim abi. Yaparsan bana bir hatıran olur. Mümkünse eğe çeliği veya 80crv2 olsun. Sen kılıf için de bir tane yap ama.