Mustafa ustam elinize sağlık. Şaban ustanın dediği gibi açılı bağlayıp, hep aynı noktadan aynı baskıyla bıçak aşındırılırsa istediğiniz eğim ve detayı yakalayabilirsiniz. Slavık Tely bu tarz eğimli ve kavisli ağızları açıyor videolarında, tavsiye ederim.
Çok sevdiğim bir laf var “ Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir, ustalık ta yapılan hataların bileşkesidir.” İkinci kısmı ben ekledim. Yılmadan, yıkılmadan devam.
Başarılar diliyorum.
sağ olun ustam, teşekkür ederim

şu ara paracord ipi bulmaya uğraşıyorum, onu bulsam hemen profillere başlayacağım, ramazan ayı da bitiyor nasipse, biraz daha rahat çalışırım diye düşünüyorum, bu arada yeni fark ettim, çam. makinesi motoru ile yaptığım düzenekle uğraştığım pala denemesinde benzeri olmuş,

ama kafamda şekilleniyor yavaş yavaş,
evet videolarını izliyorum, genelde aparatsız elle makinede açıp sonra eğe ile düzeltiyor diye hatırlıyorum,
yerinde bir ekleme yapmışsınız ustam,

son denememde farkettiğim bir nokta var, ısınan yağda 3. bıçak sertleşmiyor,
toplamda 6 tane filan oldu yaptıklarım, hiç biri tam bitmedi tabi, içişleri bakanı soruyor şimdiden, '' ne yapacaksın bu kadar bıçağı'' diye, sus payı bi şef bıçağı ayarlasam iyi olacak,

ısınan çeliğin kokusunu duyunca kafamda şimşekler çakıyor ustam

yılmak yok , eyvallah, sağ olun var olun, hayırlı kandiller ustam