çok güzel olmuşdaha güzellerinide yapacaksın
sag olasin ustam bu manqal komurden olan damascus insallah qaz ocaginda da yapacam her sey icin tesekkurler Ellerine, emeklerine sağlık Vuqar kardeşim, çok güzel olmuş, bıçağın formu da çok hoş
Eline koluna sağlık. Maşaallah.
Elinize sağlık ustam çok güzel olmuş yaptığın şahmerdan preslemi dövdün?
Alıntı yapılan: Emretpc - 06 Nisan 2019, 09:18:01Elinize sağlık ustam çok güzel olmuş yaptığın şahmerdan preslemi dövdün?tesekkurler kardesim sag olasin evet sahmerdanla dovdum
Ellerine, emeklerine sağlık Vuqar kardeşim, çok güzel olmuş, bıçağın formu da çok hoş
Eline koluna sağlık maşallah usta çok güzel olmuş tebrikler.
Alıntı yapılan: Soytürk Dönmez - 05 Nisan 2019, 23:56:59 Ellerine, emeklerine sağlık Vuqar kardeşim, çok güzel olmuş, bıçağın formu da çok hoş Soytürk ustammayısdaki fuarda bu arkadaşıda görmek isterim
Alıntı yapılan: Vuqar aliyev - 06 Nisan 2019, 09:29:37Alıntı yapılan: Emretpc - 06 Nisan 2019, 09:18:01Elinize sağlık ustam çok güzel olmuş yaptığın şahmerdan preslemi dövdün?tesekkurler kardesim sag olasin evet sahmerdanla dovdum Bende yapacağım inşallah tasarlıyorum gücü ile alakalı sorun oldumu peki ben kafama göre bişey yapacağım nasıl olacağına dair bir analiz yapamıyorum?
Elinize sağlık çok güzel olmuş