Bıçak Sanatı - Forum

Holster tabanca kılıfı ve şarjör kılıfı

özdemir murat

• 160
  • Meslek: Kamu
  • Yer: Diyarbakır
Holster tabanca kılıfı ve şarjör kılıfı
« : 23 Mart 2019, 20:39:11 »
Selamlar, Uzun süredir böyle bişey yapmak aklımdaydı, 2 gün önce tüm cesaretimi toplayıp işe giriştim  :2up
Bugün böyle birşey ortaya çıktı ve değerli Forumdaşlar ile paylaşayım dedim. Eleştirilere ve tavsiyelere açığım. Hatalarımı belirtmeniz beni memnun eder. 🙏🏼

özdemir murat

• 160
Ynt: Holster tabanca kılıfı ve şarjör kılıfı
« Yanıtla #1 : 23 Mart 2019, 20:40:31 »

« Son Düzenleme: 23 Mart 2019, 20:45:27 Gönderen: özdemir murat »

Ufuk Dede

• 140
  • Ufuk Dede
  • Meslek: Memur/Biyolog
  • Yer: Hatay
« Yanıtla #2 : 26 Mart 2019, 20:30:42 »
Oldukça şık bir kılıf olmuş elinize sağlık. Şarjör kılıfı biraz kısa olduğundan size sorun çıkarabilir diye düşünüyorum. Tabanca konan kılıfa da tabancayı kazanın üstünden sarıp kılıfa gelecek bir parça eklemeniz düşme korkusu olmadan güvende hissetmenizi sağlar bence. Yine de tekrar ediyorum oldukça güzel bir kılıf çalışması ve beğendim gercekten,önerilerim sadece işlevsellik noktasında.
O iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık. " YAŞAR KEMAL.

özdemir murat

• 160
« Yanıtla #3 : 26 Mart 2019, 23:48:07 »
Teşekkürler ufuk bey. Şarjör kılıfını biraz kolay çıkması için kısa yapmıştım fakat esnemeden dolayı şu an olması gerekenden biraz daha gevşek. 2. Denememde dediğiniz gibi bi kaç cm daha yükseltmeyi düşünüyorum. Üsten parça koyma konusunda ise ilk deneme olduğu için fazla teferruata girmek istemedim. Kullanış açısından gayet sıkı oldu, düşme ihtimali yok gibi. Eleştiriler hep üste parça koyma konusunda gelince bende Üstten kilitli bir model yapmaya karar verdim, şu an tasarım ve kesimi tamam, 1-2 güne dikişleri atıp kalıplarım. Beğeni ve eleştiriniz için tekrardan teşekkürler.

Ufuk Dede

• 140
  • Ufuk Dede
  • Meslek: Memur/Biyolog
  • Yer: Hatay
« Yanıtla #4 : 27 Mart 2019, 10:45:02 »
Hocam hemen ikinciye baslamışsınız bile, bu azimle yapamayacağınız şey yok :2up Merakla bekliyoruz.
O iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık. " YAŞAR KEMAL.