Arkadaşlar, teşekkürler ... ve burada bir göz atın:http://roknif.rajce.idnes.cz/profil_predvalku_na_cepele_nozu_,,Forest_hardworker#P1050044.jpg
riccasso bölgesindeki parça arkadaşın yapmış olduğu sanmaiden bir kesit sadece sanmaisindeki oluşumu göstermek istemiş bende 15dakka nedirdiye baka kaldım
It's really good. It's look like for hard jobs. I love it.( Gerçekten güzel. Zor işler için yapılmış gibi. Bayıldım)
Alıntı yapılan: Ş.Kaan Eren - 20 Haziran 2011, 13:28:40It's really good. It's look like for hard jobs. I love it.( Gerçekten güzel. Zor işler için yapılmış gibi. Bayıldım)+1NOT: Kaan abi sende olmasan biz nasıl yorum yapacaz . Cidden bu yaz acil ingilizce öğreniyorum. Komplekse soktunuz beni... Bir tek ben varmışım gibi hissediyorum şu forumda ingilizce bilmeyen : ))
Alıntı yapılan: Berke Boyacı - 22 Haziran 2011, 01:18:16Alıntı yapılan: Ş.Kaan Eren - 20 Haziran 2011, 13:28:40It's really good. It's look like for hard jobs. I love it.( Gerçekten güzel. Zor işler için yapılmış gibi. Bayıldım)+1NOT: Kaan abi sende olmasan biz nasıl yorum yapacaz . Cidden bu yaz acil ingilizce öğreniyorum. Komplekse soktunuz beni... Bir tek ben varmışım gibi hissediyorum şu forumda ingilizce bilmeyen : )) merak etme berke yalnız değilsin