yusuf hocam muhteşem gerçekten sustalının aynısından bende aldım geçen gün hakikatten olağanüstü birşey ama gel gelelim ülkemizde bulundurması bile yasak olduğu için onu sicilyadaki amcaoğluna yolladım hafta sonları gidip görüyorum bıçağımı
Alıntı yapılan: varoş kral - 17 Haziran 2011, 13:58:49yusuf hocam muhteşem gerçekten sustalının aynısından bende aldım geçen gün hakikatten olağanüstü birşey ama gel gelelim ülkemizde bulundurması bile yasak olduğu için onu sicilyadaki amcaoğluna yolladım hafta sonları gidip görüyorum bıçağımı Ali sen bu işi kapmışsın. Tebrikler.
ülkemizde bulundurması bile yasak olduğu için onu sicilyadaki amcaoğluna yolladım hafta sonları gidip görüyorum bıçağımı
Alıntı yapılan: varoş kral - 17 Haziran 2011, 13:58:49ülkemizde bulundurması bile yasak olduğu için onu sicilyadaki amcaoğluna yolladım hafta sonları gidip görüyorum bıçağımı elin adamı ılgaz dağında çatır çatır devlete kurşun sıkıp elini kolunu sallaya sallaya giderkenebiz bi kıytırık bıçağı bulundurmaktan mı korkacazbize her yer sicilya voroşum kıralım sen sicilyanın içindenmisin? köyündenmi?
Alıntı yapılan: varoş kral - 17 Haziran 2011, 13:58:49ülkemizde bulundurması bile yasak olduğu için onu sicilyadaki amcaoğluna yolladım hafta sonları gidip görüyorum bıçağımı elin adamı ılgaz dağında çatır çatır devlete kurşun sıkıp elini kolunu sallaya sallaya giderkenebiz bi kıytırık bıçağı evde bulundurmaktan mı korkacazbize her yer sicilya voroşum kıralım sen sicilyanın içindenmisin? köyündenmi?
elin adamı ılgaz dağında çatır çatır devlete kurşun sıkıp elini kolunu sallaya sallaya giderkenebiz bi kıytırık bıçağı evde bulundurmaktan mı korkacazbize her yer sicilya voroşum kıralım
... ne çakaldan korkarız ne kurttan ne aslandan ama yasalara da sadık kalmak gerekiyor ...
Bu arada bıçaklar harika. Güle güle kullanın.
Devlete kurşun sıkan olması bize herbir haltı yapma özgürlüğü vermiyor.
Arkadaşlar, sizi şöyle alalım, forum kurallarıyla uğraşmayın: http://www.siyasiforum.net/Bıçak sanatı bizim şu anda tek buluşabildiğimiz yer, lütfen siyasetle kirletmeyelim onu. Herkesin bir bakış açısı var, herşeye herkes kendi penceresinden bakar, bu yüzden konuşarak veya tartışarak kimsenin fikrini değiştiremezsiniz, kim ne düşünüyorsa düşünsün bu sanat hepimizin ortak noktası, farklılıkları görüp altını çizmektense isterseniz ortak noktalarımızı bulup bunu yüceltelim. Bu forum kaçıncı keredir siyasi tartışmaya çekilmeye çalışılıyor, maalesef buna bu ortamın üyelerinin çoğu izin vermeyecektir. Lütfen bu konu altında giderek alevlenecek ve sonunda herkesin nefreti ile kaynayacak siyasi argümanların tohumlarını atan arkadaşların bir daha düşünmesini ve forumumuzda başka muhabbetlerde de bu konuya biraz daha dikkatli davranmasını rica ediyorum. Kendi ortamımızı korumak hepimizin sorumluluğu...