Bıçak Sanatı - Forum

Tembel işi yakut

marslan_51

• 643
  • mehmet arslan/1977
  • Meslek: özel güvenlik
  • Yer: Niğde-Kocaeli
Tembel işi yakut
« : 23 Aralık 2018, 17:19:34 »
Merhabalar, uzun zamandır yakut bıçaklarına sarmış durumdayım. Sefa Ustamızın videolarıda ayrı bi gaz veriyor insana. Bi denk getirip dövme işine girişemeyince bi projeden artan d2 çelikle biraz oynadım bu gün. Avuç taşlama ile yakut modelinin iç bükey kısmını oluşturup dış bükey kısmınıda bant zımparada yapmaya çalıştım. Bıçak bitmedi tabi ama, benim gibi hızlı ve pratik bi yöntemle Yakut denemesi yapmak isteyenlere belki fikir verir diye paylaşmak istedim. Selamlar saygılar tüm ustalarımıza ve arkadaşlara.      https://plus.google.com/photos/photo/101112684123524743729/6638189760821851410          https://youtu.be/MSQBPEwlk5k
Mesele av yada avcı olmak değildir,asıl mesele işinizi ne kadar iyi yaptığınızdır.

marslan_51

• 643
  • mehmet arslan/1977
Ynt: Tembel işi yakut
« Yanıtla #1 : 25 Aralık 2018, 22:59:47 »
Çok kıymetli bir avukatımızın uyarısı nedeniyle proje iptal edilmiştiş. Konu silinebilir, teşekkür ederim.
Mesele av yada avcı olmak değildir,asıl mesele işinizi ne kadar iyi yaptığınızdır.

Acur Firarda

• 453
  • Meslek: Kamu
« Yanıtla #2 : 26 Aralık 2018, 02:07:37 »
Uyarı nedir Mehmet ustam merak ettim şimdi?

orkunaydin350

• *
  • 1994
  • Orkun AYDIN
  • Meslek: Bilişim
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #3 : 26 Aralık 2018, 08:12:02 »
Ben de uyarıyı merak ettim. Eğer tedbir almamız gereken bir durum varsa bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler...

marslan_51

• 643
  • mehmet arslan/1977
« Yanıtla #4 : 26 Aralık 2018, 11:25:29 »
Saygıdeğer arkadaşlar ancak fırsat bulabildim, aslında uyarıyı muhtemelen herkes tahmin etmiştir. Malum yasa gereği bu bıçakların kan oluğu mevcudiyeti kapsamında değerlendirilip cezalı duruma düşmemizin mümkün olduğu yönünde bir uyarı idi.

Mahmut Erdoğan

• 586
  • Meslek: Matematik Öğrtmni-Makina Müh(öğrnci)
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #5 : 26 Aralık 2018, 13:37:33 »
Saygıdeğer arkadaşlar ancak fırsat bulabildim, aslında uyarıyı muhtemelen herkes tahmin etmiştir. Malum yasa gereği bu bıçakların kan oluğu mevcudiyeti kapsamında değerlendirilip cezalı duruma düşmemizin mümkün olduğu yönünde bir uyarı idi.
resim ve videodaki bir bıçakdan yola çıkarak kimse ceza almaz
zaten burdaki hepimiz bu işi zevk için sanat için yapıyoruz insan yaralama amacımız yok
yayınla videoyu rahat ol
(Rabbimiz!) Ancak sana kulluk ederiz ve yalnız senden medet umarız.(Fatiha 5)

Ertan1979

• 762
  • ERTAN 1979
    • INSTAGRAM
  • Meslek: sağlık
  • Yer: bursa
« Yanıtla #6 : 26 Aralık 2018, 14:20:13 »
Bende son zamanlarda 2 kez uyarı aldm,  6136 kanunu gereği hapis cezaları da kaçınılmaz, son zamanlarda  youutube ve nete karşı bir mali ve emniyetin uyguladığı cezalar var aman dikkat.
« Son Düzenleme: 26 Aralık 2018, 14:22:42 Gönderen: BATTALBEY ata_knife »

marslan_51

• 643
  • mehmet arslan/1977
« Yanıtla #7 : 26 Aralık 2018, 16:13:09 »
resim ve videodaki bir bıçakdan yola çıkarak kimse ceza almaz
zaten burdaki hepimiz bu işi zevk için sanat için yapıyoruz insan yaralama amacımız yok
yayınla videoyu rahat ol
    Konu video değil bu bıçağın yapımını iptal ettim dolayısı ile videosunun da gereği kalmadı. Kanun aslında ata sanatı önünde malesef engeller oluşturuyor mevcut haliyle. Fakat yürürlükte olduğu sürecede uymak zorundayız.