Ustam paylaşım için teşekkürlerBıçağı mengeneye bağlamayla zaman kaybettirmiyor, tabiısıyı da. Benim gibi kaynak makinesi olmayanlarbir kütüğe iki mil çaksa da olur dimi?
Soytürk ustam, İhtiyaçlar insanı mucit yaparmış. Elinize sağlık, çok basit ve işlevsel bir aparat olmuş. Saygılarımla,
Pratik bir alet gibi görünüyor, elinize sağlık. Ben de, şu anda genelde karbon ile çalıştığım için, yamulma durumunda tekrar normalize edip, alüminyum plakaların arasına koyup üstüne basarak düzeltiyorum.
Ustam bu aparat kesinlikle gerekli. Ama bunu böyle tek yönlü yapmanın bir sebebi var mı? Yani bıçağı fazla büker geri almak istersek, bıçağı çıkarıp ters çevirip tekrar aparata yerleştirmek gerekecek. Millerden dört tane kaynatılsa veya iki lama ortaları yarılarak karşılıklı kaynatılsa
Hazır açılmış bir konu varken, konu bütünlüğü açısından burada paylaşayım dedim. Videonun 11. dakikasinda kullanılan düzeltme aparatı da pratik bir sisteme benziyor.https://youtu.be/eA5kG1LugiQ
Ağabey ellerine sağlık. Son fotoğrafta gözüken terazi dikkatimi çekti. Demek ki bıçaklar bu terazi ile tartılıyor.
Alıntı yapılan: Abdullah BAYRAM - 31 Aralık 2018, 11:21:50Ağabey ellerine sağlık. Son fotoğrafta gözüken terazi dikkatimi çekti. Demek ki bıçaklar bu terazi ile tartılıyor. Sağ olasın, sende dikkat edilebilecek en son şeye dikkat etmişsin